Idol :D

Erik gick vidare, yaaaah! Happyface :D
I Love him! ;*

Iaf, skola idag! Helt okej, först hk-prov, gick rättsåbra (: , sen luciaövning, kort matte och ännu mer övning sen heeeelg ((((: Hämta ut mitt nya körkort efter, sen fick vi vänta på mammi läänge -.-

Red Debbagull när jag kom hem (: Mörkt vare, men massa myssss! Jobbade henne en del på bokedungsvägen, hon var fiinis ;) Tog en galopp oxå, först lugn sen ökade jag den. Då helt plötsligt drog hon iväg och fick panik, sprang på sidan, hoppa ner i diket & hoppade runt, kollade bak efter ngt "monster", men till min förvåning såg jag ländtäcket som släppt på ena sidan & hängde ner i backen på andra sidan :s Och hon trampade ju på den och den släppades efter henne så hon fick ännu mer panik & drog iväg, jag försökte få stopp men då studsa hon åt sidan för att få bort den :/ Stackarn! Till slut så fick jag kasta mig av, var beredd på att flyga av oxå, men fick stopp på henne när jag stod på backen o fixade täcket, knööt det hårt så det inte skulle släppa igen :o Som tur var lugnade hon ner sig och vi kunde fortsätta turen lugnt :D Travade & galopperade lite till, hon tyckte inte det var obehagligt. Hon är ju väldigt känslig o saker som händer kan sitta länge i huvudet på henne innan det släpper ;/ Men hon var duuuktig som ändå var såå cool, stuuumpan!

Mockade 3boxar & tog in hästarna sen. Pappa var i Persö på dressyrträning med Bombay =)
Blev barbacka på Ronja på banan, hon var jättefin när hon lossna ((: Men hon var stark som sjutton, lägger sig i handen lite. Det får vi jobba bort(y)

Inte gjort så mycket mer idag, nu ska jag fortsätta digga jonas brothers musik på spotify innan sängen kallar :>
Puuuussss osv ;*
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se