Dagens "ridpass"!

Båda hästarna vilade idag! Imorgon ska de iaf ut på promenad :)

Stalltjänst snart!

Nu är det snart dax för stalltjänst. Har varit i skolan hela dagen och hade inte tillgång till internet, så därav ingen update! Men nu vet ni ;) Ska ner vid halv 7, kvällsfodra och mocka! Sen blir det en chillkväll framför datorn I think!


Saknar mina pålleskruttar! ♥ 

Svar på tal!

Katta om "vila i frid Mr.Bombay!": whaaat, vrf ? :O hur gammal blev han ? :o

Svar: Han hade ont i ryggen tyvärr, han blev 6år.. Så jäkla synd på en sådan fin häst :(



För er som inte hängt med i svängarna och är "nykomlingar" på min blogg, kan jag passa på att säga att Bombay var en häst vi hade på prov i 1år innan köp, en unghäst på 177cm! Han var jättefin till en början, men sen blev han värre än värst och vi valde att lämna tillbaks honom.. Vi hade föraningar på att han hade ryggproblem, vilket han givetvis hade. Dock inget vi orsakat, som tur är. Men man känner ju skuldkänslor som ridit på honom och inte vetat om det här :(

Dagens vill ha!


John whitaker benskydd!
Sjukt snygga och såklart ett plus i kanten att de är rööööda :)
Kostar ca 549kr http://hippoteket.com

Vila i frid Mr.Bombay!


We all gonna miss you!

Jag lever!

Har bara inte tid till att blogga! Är nu på skolan och ska vara här till söndag :) Pappa fixar hästarna hemma och skrittar de för hand fredag och lördag, sen kommer pappa med Debbie på söndag så jag får rida henne lite här på skolan i deras 40*80 ridhus ;)

Men det är ju gött att man tjänar lite extra inkomst när man jobbar här på Riddersberg, då kan man ta sig en tur till Charlies och shoppa loss lite! Haha, så resonerar jag!


Detta ska bland annat införskaffas sen! Awesome :D

Dagens ridpass!

Debbie: Var som sagt i ridhuset idag och trimmade igenom henne lite i över timman! :) Hon var så himla fin idag, pigg, glad och riktigtriktigt positiv, inga sura miner här inte! Dock fick hon leva med att jag red som en kråka och satte henne i skiten ett flertal gånger, men bästa ponnyn gjorde det bästa möjliga av situationen. Kärlek på henne! ♥ Jobbade mycket med lydnad, massvis med övergångar, tempoväxlingar, mycket lösgörande arbeten för  att få henne så mjuk & eftergiven som möjligt! Vi galopperade även över en del galoppbommar och hon tyckte det var galet kul och taggade till som tusan ;) Mellan alla galoppbommar när vi hade lång transportsträcka så jobbade jag återigen mycket med lydnad, denna gången fick det bli övergångar mellan galopp-skritt-galopp osv och hon svarade så himla fint och var verkligen underbart taggad & samarbetsvillig :D Hon tjurade inte ihop en enda gång utan tog allt med glädje och gjorde det bästa hon kunde, duktiga ponnyn!




Toppis: Han får en vilodag idag! Steka i solen och ha det allmänt gött, det har han nog ingenting emot ;]

Godmorgon!

Har precis tryckt i mig lite frulle. Hästarna är ute sen lång tid tillbaka och stallet är fixat :) Nu ska jag kila ut till stallet och fixa ponnyn min, sen åker vi till ridhuset! Förhoppningsvis blir det lite markarbete med bommar idag :D Kameran får hänga med men jag kan inte garantera att jag hinner lägga ut bilderna efteråt eftersom jag nästan direkt ska åka till skolan.. Så ni får förmodligen bilder+film idag förmiddag eller på söndag! Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.. ;)
Ha det bra!


Bjuder på gamla bilder ifrån 2008 ;)

Dagens ridpass!

Debbie: Red ut en sväng på ca en timme och busade runt lite :) Hon var sjukt piggelin idag, så det blev mycket bus och sprall med kravlöst arbete. Vi skrittade rätt mycket och på grusvägen fick hon galoppa i ett väldigt friskt tempo, hon gjorde stora lufthopp och for runt som en tok innan hon slutligen exploderade fram! Sjukt härligt när hon riktigt for iväg som en liten raket och sjukt fort gick det ;) Busiga älsklingsponnyn! ♥ Inga större krav på detta passet, utan vi lullade mest runt och gjorde det som föll oss i smaken. Skönt det med ibland!


Toppis: Pappa red honom! Han var också galet piggelin och fick galoppera massvis :D

Snabbupdate!

Ska om en stund slänga i mig lite mat, sen blir det stallet. Antingen så rider pappa Toppis, eller så får jag rida båda. Den som lever får se :) Ska även packa mycket ikväll, gosh..


Vi hörs allesammans, pusss.

Ni glömmer väl inte...?

Charlies grymt braiga kväll som de anordnar idag? :D



Jag skulle egentligen dragit dit efter skolan om det inte vore för att jag har galet mycket att stå i ikväll.. Får ta en sväng till Charlies någon annan dag istället :) Men jag hoppas ni ska det, eller? Man vill ju inte missa en sådan kväll ju!

God tisdag!

Jag har precis fixat mig klart inför skolan. Var ute i stallet imorse och mockade, fixade allting där! Hade hunnit rida 1styck häst också, men det snöar och är stenhårt i backen så jag väljer att rida båda ikväll istället ;)
Börjar inte förrens 10.45, ganska chill. Dock MÅSTE jag göra klart mitt hyllningstal, så får sitta och skriva lite på tågresan in + på mattelektionen, hehe.

Har massor med saker att göra ikväll. Förutom att hästarna ska motioneras, ska även mycket packas inför jobbet på skolstallet med start imorgon kväll, ska förbereda allting tills morgondagen. Imorgon är jag ledig på fm då vi åker till ett ridhus med Debbie & tränar :) Längesen man var i ridhuset nu, dock lär jag få galoppera henne i minst 10min innan hon är kontaktbar igen, haha.

Hoppas ni får en kalasbra dag, pussss.


Bort med snön nu, tack..

Galet roligt klipp!

Hahahahaha, Felix är för skön! Dog lite..

Full rulle och kvällen är inte slut än..

Dagen har gått i 120km/h.. Först skola, som var ganska chill! Sedan for jag hemåt och stack ut till stallet direkt, spenderade 5h där nere och kom nyss in! Ridit båda, broddat igen eftersom det har kommit mer snö(!) och mockat, fixat allt där nere osvosv. Mycket att göra ibland som sagt ;)

Slänger upp en "what to do" lista för kvällen..

*Duscha
*Skriva ett hyllningstal till svenskan!
*Skriva ner inköpningslistan vad det gäller mat jag ska ha med mig till Riddan.
*Käka kvällsmat kanske?

Mer hinner jag nog inte om jag ska hinna sova också, det där hyllningstalet lär ta sin tid.

Sov gott!

Dagens ridpass!

Debbie: Blev en sväng i skogen på 80min :) Hon var supertaggad och verkligen piggelin idag, hade jag lättat på tyglarna hade hon dragit iväg i full kareta! Men så kul skulle vi inte ha det just idag(även fast det hade varit behövligt), utan som jag hade i tankarna så skulle jag rida igenom henne och få henne mjuk, lyhörd och eftergiven för hjälperna, ni kan ju förstå er att det inte var så himla lätt när hon var så i gasen ;) Turen gick både bra och dåligt. Hon var fin att jobba med, men inte så pass "fin" som hon brukar va, mycket beroende på att hon hade så galet mycket överskottsenergi att förbruka. Men de få gånger jag lyckades omvandla denna energi till en positiv energi som lades på själva arbetet, då var hon verkligen underbart fin & härlig! ♥ Fick en grymt go känsla i galoppen när hon blev sådär rund, go och hade en härlig bärig form med mycket power! Det överväger faktiskt den dåliga biten av passet. Hon blir så jäkla rolig att arbeta med när hon verkligen lossnar i båda sidorna och hon accepterar det man ber henne om utan några större krusiduller!


Toppis: Joggade honom runt färgs på 40min :] Han var också väldigt piggelin idag, men ändå lugn & lydig! Travade på i ett friskt tempo och han traskade på så fint och villigt. Finns inte så mycket mer att säga än att han skötte sig exemplariskt ;]

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se