Happy new year!

Hoppas ni får ett bra avslut på 2011, så ses vi igen 2012 och gör det till ett asballt år!

Min fina ponny!

Eftersom det är nyår och sista dagen på 2011 så bjuder jag på en liten film från gårdagens pass! Ni får kika och tolka filmen hur ni vill, men jag ser stor skillnad på ponnyn jämfört med de andra filmerna jag tidigare lagt upp. Hon börjar äntligen släppa efter i formen och blir stadigare för var gång, hon är riktigt härlig att rida just nu! :)

Smakprov från idag!

Min brors tjej fotade mig och Debbie idag! Slänger upp två så länge, så får ni se mer imorgon. Ni ser även det nya tränset och strasspannbandet, visst är det snyggt? ;)


Dagens ridpass!

Skrittade ut både Debbie & Toppis en 50min runda var i det härliga vädret! Båda två skötte sig riktigt bra, de fick endast lunka på på långa tyglar och njuta av tillvaron ;) Mysigt avslut av 2011!

Nyårsafton!

Och det är helt vitt ute av frost, kallt och imorgon väntas snömängder! Jag kom in från stallet för ett tag sedan, har släppt ut hästarna i kylan och mockat+fixat hela stallet. Har för tillfället ingen skottkärra då den är ute på vift någonstans så jag har fått springa som en jojjo på min färd mellan Debbies box och gödselstacken.. Toppis var det lättare, eftersom han har en lucka i boxen direkt ut till gödselstacken :)

Jag ska strax käka frulle och sedan bege mig ut och skritta hästarna! Finns inte så mycket annat att göra när det är stenhårt överallt, men det passade perfekt med skritt idag för mig.

Hoppas ni får en superbra nyårsafton!

Dagens ridpass!

Debbie trimmade jag på banan i lite över timman! Det var rätt mycket ponny att rida idag om man säger så, full av energi i huvudet och tankar om hur man på bästa möjliga sätt slipper undan arbete.. Tog ett bra tag att rida igenom henne, men stundtals gick hon riktigt fint! Dock var jag inte helt nöjd, men jag tror att jag satte ett för högt krav på oss båda idag, lite för högt för stunden eftersom hon gått så jäkla bra på sistone och så levde vi inte upp till det målet! Hon gick i en bärig, härlig form med bra tramp från bakkärran och jobbade på superbra, så jag SKA vara nöjd. Hon är hur som helst helt underbar just nu, så stor skillnad från hur hon gått tidigare. Det är ingen lätt ponny och det har jag fått uppleva/känna på. Det har varit blod, svett och tårar, men man har lärt sig så otroligt mycket genom åren. Hon är så himla fin och världens bästa ponny, enligt mig. Bästa Debbabus!


Toppis joggade jag igenom på banan i 40min! Han var seg och loj idag, dock kom han igång mer på slutet och blev finare :)


Venuska joggade jag ut i 30min! No comments om passet, haha. Hon var så stirrig och stressad, rädd för allting och gick helt i taket när några hästar började rejsa runt i hagen 500m bort.. Knäpphäst! Men vi överlevde och travade fortare än fortast hem, fick knappt stopp på ångvälten xD

Älskade ponnybus!

Full rulle kanelbulle!

Är färdigfixad och klar för att åka på födelsedagsfirande nu! Hann rida alla 3 idag, mina på banan och Venuska i skogen :) Nu ska jag ut och släppa in dom innan vi sticker. Vi hörs när jag kommer hem, ha det bra!

Under pressure!

Hästarna är ute och stallet är mockat + klart i övrigt inför kvällen! Nu ska jag göra mig en varm kopp te/kaffe och käka frulle för att sedan bege mig ut och rida mina två på banan.

Vet inte om jag hinner med Venuska idag! Det beror helt och hållet på hur länge mina tar att rida igenom, men jag hoppas att jag hinner rida henne en liten sväng iaf.

Bloggen får nog lida lite, tyvärr. Har fullt schema innan vi åker och hela kvällen också! Slänger upp ett mobilinlägg under dagen iaf och försöker göra så gott jag kan :)

Ha en bra dag!

Tomorrow, tomorrow!

Imorgon har jag en hel del att göra! Ska först och främst gå upp vid 6-tiden, släppa ut hästarna, mocka, ta en snabbfrulle och sedan rida Debbie, Toppis och Venuska.
Därefter åker jag till stan och firar min kusin som fyller 11år och lite senare på kvällen ska min familj inviga det nya spelet vi ungdomar fick i julklapp ;) Något hysterispel, lär bli galet hysteriskt!

Inspiration ifrån ridsportsvärlden!

Känns snart som att vi ridtjejer och killar kan bli accepterade i ridoutfitsen på stan, om vi väljer att gå runt i ridklädsel där.. Vad jag kan se går folk runt med ridskor, tights/jeans med lappar vid knäna(som skodda ridbyxor), tröjor med lappar på armbågen på stan numera! Inget mig emot, för jag kan definitivt vänja mig vid det. Inom en snar framtid kanske hela sveriges befolkning går runt i vad vi kallar det "ridklädsel", men de uttrycker det i stil med "mode".

Rätt kul att man ser stallskor här och var på stan, såklart att det heter kängor, men det är bara att putsa till mina MH-skor och sedan kan jag traska runt på stan utan en massa konstiga blickar, smidigt va? ;)

Nu vet jag ju inte om detta är en slags inspiration ifrån ridsporten! Men det känns lite som det, inte sant? Jag tycker det är helfränt, vad händer härnäst? Kanske härmar de något nytt som vi i ridsporten använder oss av. Who knows, Who knows..






Headertävling hos ponnyochryttare.se


http://ponnyochryttare.se/?p=5927#comments

The storm is still going on..

Vad jag förstod skulle det bli värre också! Hästarna fick komma in tidigt idag, redan efter ridningen vilket uppskattades rätt så rejält. Ingen hit att vara ute i detta skitväder.

Jag ska börja putsa lite utrustning nu och sedan ta mig en riktigt varm dusch då jag är genomfrusen efter min utevistelse..

Vi hörs lateron!

Dagens ridpass!

Mot alla odds så gav jag mig ut och red i stormen fullt bestämd att rida trots storm och regn/snö i mängder.. Sjukt läskigt när träden i princip låg ner och nederbörden smattrade i ansiktet, but I didn´t give up även fast jag var som en isbit!

Debbie fick komma ut i 40min! Hade det inte varit för hundens sällskap som gav henne trygghet genom att gå först så hade hon skickat av mig efter några meter i sadeln eller också bara stått på två ben hela rundan och kastat sig, för så blir lillskruttan när det blåser ute ;) Hon var lite på tårna och skuttade till ibland, men helt klart cool i de flesta lägena! Jobbade henne mycket lång och låg med en väldigt mjuk och buren hand, samt mycket arbete ifrån sitsen för att störa henne så lite som möjligt.. Hon var så ruskigt fin, gick som en klocka och känslan var på topp ♥ Helt otroligt vad jag älskar den där lilla ponnybusan! Hon trampade under sig superfint i både skritten och traven och flyttade undan för skänkel riktigt bra.


Toppis joggade jag ut i en halvtimme på våran grusväg! Han var lite smått bekymrad över regnet/snöandet, men utöver det så var han fin och traskade villigt på :) Lill(stor)pojken! ♥

Who you are!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se