So true!

Stable, here I come dadadum!

Nu ska jag kila ut till stallet och släppa in mina buspållar! Antar att de är rätt så innesugna just nu ;) Efter det blir det duschen och sen ska jag ta det lugnt ikväll hade jag tänkt..

Dagens ridpass!

Debbie fick sig en tur på över 1,5h! Vi red ner till rakbanan och red lite där + i skogarna runt om och asfaltsvägen som variation på underlaget. Ponnyn var pigg och glad, dessutom väääldigt tittig så det gällde att sitta som fastklistrad i sadeln för att inte få sig en åktur ;) Hon är grymmast på tvärnit och vända på en femöring, också att vara mer i luften än på marken! Hon blev lite frustrerad när hon inte fick galoppera och studsade ut i skogen och började stå på två ben, knäpponny!

Om man bortser från hennes busperioder så var hon väldigt fin att jobba med! Gick i en lite längre och lägre form i skritt och trav där jag lösgjorde henne genom lite sidvärtsrörelser, övergångar och tempoväxlingar. I galoppen fick hon bara rulla på, dock utan att rinna iväg som hon väldigt gärna ville.. Men hon var lydig och samarbetsvillig, även fast det inte alltid såg ut så haha. Fiiina ponny! ♥


Toppis reds ut i över en timma! Han var superpiggelin & superstark idag, stackars mina händer som saknade handskar, att hålla honom.. Han försökte sig även på lite bus, kasta runt huvudet och småskutta framåt är alltid kul tyckte han! Vi travade och galopperade på en mjuk grusväg. Galoppen gick lite väl fort, men han var glad ;) I slutet så började han slappna av i traven och kom till ro mer, då vart lillpojken fin ♥

Myspys!

Mysig tur på en pigg ponnybus på 4årsdagen! ;)

Idag är det ingen vanlig dag..

FÖR DET ÄR MIN OCH DEBBIES 4-ÅRS DAG! Helt otroligt, jag har haft den här ponnyn i 4 underbara år och jag ångrar inte en sekund att vi köpte henne. Hon har lärt mig så galet mycket och världens bästa ponny att hantera, rida och pyssla med!

Bästa, bästa ponnybus! ♥ Vad skulle jag göra utan dig?

Oh happy day!

Vaknade runt 9 idag! Skönt med lite sovmorgon, senast var nog 2-3veckor sedan så det behövdes verkligen. Har tryckt i mig lite frulle och bara tagit det lugnt, nu ska jag snart traska ut till stallet och mocka+fixa allt där och sedan rida mina små gullehästar! :)

Båda ska ut i skogen en sväng hade jag tänkt!

I´m home!

Traskade ut till stallet det första jag gjorde när jag kom hem! Blev extremt undersökt av Debbie & Toppis som kände en massa hästdofter på min jacka och framförallt godislukt, så Debbie genomsökta hela mig i hopp om att finna en godisbit ;) Dessutom var båda hästarna så himla goa, stod och pussade och gosade med dom en stund ♥
Tror nog allt de har saknat mig lite och jag dom givetvis..
Undra hur vi ska klara oss utan varandra i 3veckor bara?

Innan vi åkte hem fick vi goda omdömen av stallchefen som tyckte att vi hade skött allting riktigt, riktigt bra och att vi också var väldigt trevliga! Alltid lika kul när de är nöjda över en, nu dröjer det tills i vår när vi har stallhelg i skolan igen! Men det är ju en bit kvar ändå.

Och nu har jag packat upp grejjerna, duschat och käkat lite mat! Skönt med riktig, hemlagad mat och att få sova i sin egna säng. Hade tänkt slappa framför tv:n ikväll så vi hörs återigen imorgon och imorgon är det en speciell dag för mig! Kan ni gissa vad?



Sista dagen!

Japp, det stämmer! Sista dagen på skolan innan jag får lov och får komma heeeem.. Ska bli superskönt!

Allt har funkat kanon och vi har fixat allting snabbt och utan konstigheter. Stalltjänsten imorse gick bra, nu har vi rast så då ska vi packa och plugga!
Vi hörs, ha en bra dag :)

Word!

Det är någonting med utsidan hos en häst,
som är bra för insidan hos en människa!

Skrittpromenad!

Pappa skrittade Debbie & Toppis för hand idag i 40min! De hade varit lite på tå, men annars snälla och lätta att ha och göra med ;)
Saknar mina små bäbisar!

Nu rullar vi in i vintertiden..

Inatt ställer vi tillbaka(utemöblerna)/klockan och får sova en timme tidigare.. Det blir ljusare på morgonen och betydligt mycket mörkare på kvällarna, but that´s life!

Nu väntar vi bara på snön också! Sista jobbdagen imorgon också, woho. Sen ska jag vara en hemmakär tjej i en vecka innan jag beger mig till Strömsholm för 3VECKOR PRAKTIK, herregud..
Men det ska ändå bli kul, Strömsholm är ju ändå ridsportens ansikte utåt så vi kommer nog få en hel del nya erfarenheter efter det :)

Halloween!

Idag är det ju Halloween! Det sägs ju att det spökar på skolan, här i övernattningslokalen.. Häromdagen hörde min ena kompis en boll åka ner i backen och rulla iväg i stallet, samma sak för den andra kompisen igårnatt fast här vi sover på övervåningen.
Inatt vaknade jag upp och hörde på övervåningen en pingisboll studsa på golvet flera gånger, ibland starkare och ibland svagare, ibland närmre och ibland längre från..

Lite smått läskigt att vi alla har upplevt detta! Dessutom dampar mathissen och kan tändas och slocknas!

Inatt lär ju alla spöken vara här! Kanske bäst att hålla sig inomhus och stänga in sig i ett säkert rum? haha

Hursomhelst GLAD HALLOWEEN PÅ ER! :D

God förmiddag!

Traskade upp 6.20 idag för att morgonfodra! Efter lite frukost och utsläpp av X antal hästar så började stalltjänsten och vi var faktiskt grymma, det gick snabbt och smidigt utan problem :) Därefter lunchade vi hästarna i hagarna!

Kom in innan 11-tiden och då vart det käk som gällde och nu sitter vi framför datorn och chillar! Mina hästar hemma mår prima och idag skulle pappa skritta de för hand.. Har nog två pigga hästar när jag kommer hem imorgon, jag vågar inte veta hur pigga de är efter praktiken, ojojoj!

Ska alldeles strax gå ut och kolla när en kompis hoppar sin häst! Ha det bra, så hörs vi!


Ovisad bild på mig och Koffa på skolan!

Igår..

fick jag prova på att rida två helt nya hästar, för mig. Superkul verkligen! Den ena var en godkänd islandshingst och jag töltade lite och den andra var en storhäst, haha. Det var en upplevelse för sig, men helt klart dökul ;)



Visst är Eyvindur fin?

Söt ponny som står själv i stallgången!



Hon är så duktig och står helt lös i stallgången efter varje ridpass! Inte illa va? ;) Hon vet att hon absolut INTE får gå över det sträcket framför framhovarna och då står hon så snällt och kikar på mig när jag går runt i stallet eller ryktar henne! Lydigponny.se

Fina älsklingsponnyn! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se