Ute och ridit på ponnysarna!

Jag och en kompis motionerade två ponnyer innan! Bossman och Gullan. Så jäkla kul, vi travade och galopperade på grusvägarna med pigga ponnyer, på hemvägen iaf ;) Då jäklar blev det fart i de små liven! Jag red Gullan, en gulbrun c-ponny. Hon var faktiskt fin och kunde mer än vad jag trodde, på slutet blev hon mjuk och lösgjord! Den andre fjordkorsningen underhöll sig själv med att bocka, haha.

Cleopatra Gold även kallad Gullan

















Schabraktvätt i mängder!

Har släpat med en del av mina schabrak hit till skolan! Har passat på att tvätta så mycket som möjligt då vår tvättmaskin hemma i stallet är trasig för tillfället. Kände att nya och rena schabrak började bli för få, men nu är snart hela bunten fräscha igen, härligt!

Snöoväder gör kaooos här!

Precis slängt in hästarna pga detta busväder som råder här.. De var rätt galna, men det gick bra ändå!
Stalltjänsten imorse gick snabbt och smidigt, blev klara tidigt! Det gillar vi :)

Nu har vi rast innan det är dax för eftermiddagsstalltjänst, sen kanske vi ska rida ponnyerna, men det avgör vädret som sagt!
Hoppas ni har en bra dag i snöyran!

Såhär såg det ut i torsdags och nu är det helt vitt ute..? Galet!



Färgglada saker ifrån Charlies!

MÄRKEN - three horses - MANKAM LARGE THREE HORSESMÄRKEN - three horses - HOVKRATS VINYL THREE HORSES
MAN & SVANS BORSTE GLOBALHÄST - borst & rykttillbehör - GUMMISKRAPA GLOBAL
HÄST - stallutrustning - IHOPFÄLLBAR PALL GLOBALHÄST - benskydd & boots - BOOTS VESTAN ROSE GLOBAL
För den färgglade typen är det här ett måste! Finns på Charlies för den som är intresserad.
En fågel viskade i mitt öra att Debbie också vill ha rosa, nya saker i sin garderob ;)

It´s friday!

Och lov för de flesta! Jag själv har just nu lite ledigt efter att ha kört trakor och rangebil hela förmiddagen, känner mig som en riktig bonde ;)

Vid halv 4 ska alla hästarna in och sen har vi eftermiddags och kvällsstalltjänst. Saknar min lilla ponny och storhäst där hemma, men på söndag får jag träffa dom igen! ♥

Ikväll åker vi in till "stan" för att käka pizza, man blir så (o)nyttig när man jobbar helg på skolan haha..

Min lilla fågelskådare..

You're amazing just the way you're!

Ska snart slockna för dagen, har dock sovmorgon till 6.30, woho! Börjar vid 7 och ska nog sladda ridhuset och lite på förmiddagen, sen har vi stalltjänst. På söndag får även vi lov! Hoppas morgondagen blir bra, vi hörs mer imorgon, godnatt :)

Debbies planering slutet av V.13 och början av V.14!

Torsdag: Galoppjobb på rakbanan!
Fredag: Skritt för hand
Lördag: Skritt för hand förbi ett ponnystuteri, för att "träffa" hingsten där och förhoppningsvis påskynda brunsten lite.
Söndag: Tömkörning

V.14
Måndag:
Uteritt
Tisdag: Ev. dressyrträning eller vanlig trim på banan
Onsdag: Uteritt

Och därefter "har vi kul och tar det lugnt på uteritter"  fram tills praktiken och betäckningen :) Blir nog bra! Vi ska avsluta med flaggan i topp..


Foto: Ida Svensson

I skolan just nu..

Började 13.40 idag, hur härligt? Hunnit mocka samt fixa hela stallet, ridit busponnyn och handlat mat inför helgen mm.

Har projektarbete nu och sedan matte i en timma, sen piper jag iväg till skolstallet och laddar inför helgen. Har kvällsfodringen ikväll också.
Vi hörs lite senare!

Min finis!

Några nyklickade bilder från imorse!






Dagens ridpass!

Blev en rejäl galopprunda på rakbanan idag med Debbie! Var ute i ca 1,5h i det härliga vädret, ponnyn var på tå och levererade både det ena och det andra ;) Övergångar var så sjukt tråkigt enligt henne när det bara fanns galoppgaloppgalopp i hennes huvud, så hon kickade, gjorde små kosparkar och studsade i demostration. Haha sötponnyn!

I galoppen rullade vi på till en början, långa, härliga sträckor i ett friskt tempo. Sen samlade jag upp henne imellanåt också, då vart hon stundtals riktigt lyhörd och fin och stundtals väldigt het! I traven var hon jättefin på slutet, hon lossnade verkligen i hela kroppen och bärde upp sig samt trampade under sig. Fick en riktigt go känsla på en underbar ponny! ♥

Hemkommen ifrån skolan!

Körde hem från skolan! Mockade, samt fixade stallet på rekordfart och plockade sen in ett par innesugna hästar. Hade tänkt rida, men när jag möttes av två lerpackningar till hästar, så svalnade motivationen lite. Jag skojar inte när jag säger att Debbie hade ett par cm med lerlager över hela ryggen, blöt lera som i princip är omöjlig att få bort.

De verkade trots allt gilla regnet som föll ner innan ikväll! Hade tagit mig över 1h att ta mig igenom den ryktningen och då skulle jag suttit till häst vid 22.30 kanske. Rider imorgon på morgonen istället när jag har gott om tid att ta mig an den ponnyskiten ;) Blir ett pass på banan alternativt galoppträning på rakbanan, sen ska hon skrittas för hand hela helgen av pappa när jag är iväg och jobbar.

Nu skriker sängen efter mig! Ska upp tidigt imorgon, mocka och rida innan skolan för på kvällen flyttar jag in där och kommer inte hem förrens söndag.
Godnatt!

Onsdag den tjugoåttonde Mars!

Slutar om 45min! Sen är jag fast här tills halv 7 då jag har kvällsfodringen i skolstallet.. Ska dra och bli nyttig, pommestallrik på pizzerian ;)

Kommer nog hem mellan halv 9-9 ikväll, då ska stallet fixas och kanske möjligtvis en ponny motioneras. Har inte bestämt hur jag gör än. Men det återstår att se!
Hoppas ni får en bra dag!


Känner mig lika trött som Debbie vid den tidpunkten kortet togs, gääsp!

You can never understand life, but you can always make your life better!


weheartit

Going straight to the stars, up and away we go!

God morgon! Sitter just nu på tåget och hade tänkt ta mig en tupplur innan avstigning. Lång dag idag, kommer hem 20.30 då jag har kvällsfodringen i skolstallet. Hade behövt rida Debbsan när jag kommer hem, men har stallet att fixa så jag får se vad tiden sprungit iväg när det är klart! Hoppas ni får en bra dag, vi hörs mer under dagen :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se