Grym låt, grym artist!



Jag beundrar verkligen Demi Lovato.. Efter allt hon har gått igenom, efter alla svåra stunder hon haft så är hon så himla stark och kommer tillbaka, en riktig kämpe! Ni borde lyssna på texten, för den är verkligen "läsvärd".
Grym låt, grym tjej!

Lyssnar alltid på denna när jag är lite deppig, den får mig alltid att må bra! Att ta ett djupt andetag och leva vidare :)

"If a person trying to bring you down it only means that you´re above them.."

Dagens hiss..

går till mina hagar här hemma! Haha, det lät väldigt konstigt? Hur som helst så verkligen ääälskar jag mina hagar här hemmavid och jag tror nog Debbie & Toppis gör det också.. ;) Tänk om alla hästar fick möjligheten att gå i en sådan gigantisk hage och kunna röra på sig hur mycket som helst!

Vet att det är många från min klass/skola som läser min blogg och så jag tar ett konkret exempel! Om man lägger samman alla hagar på Riddersberg så utgör inte det hela den storleken av våran hage. Och då menar jag när man räknar med aléhagarna, hagarna bredvid smedjan och hagen i musslebo! Förstår ni då hur bra mina hästar har det? I skolan fightas 20-30hästar om dessa hagar medans mina går på lika stor yta, om inte större och de är bara 2!

Sen har vi en till hage som är något mindre, men inte alls liten liksom! På en del ställen är det skogspartier med kuperade marker och sen har vi släta åkrar, så de går verkligen på varierande underlag..

Man kan ju inte direkt påstå att vi blir "anmälda" för att hästarna går i för små hagar och inte kan röra på sig fritt i alla gångarter varje dag! Vi kanske borde plocka åt oss lite fler hästar för att fylla ut tomrummen?

Dagens ridpass!

Debbie trimmades på banan i över 1h! Idag stod bomarbete och markarbetsövningar på schemat. Ponnyn var helt lysande, det var bara piloten som gjorde sina misstag som kostade en dyrt.. Att jag aldrig kan lära mig att rida ordentligt! Red fram ganska kort och intensivt, ställde/böjde igenom henne och lösgjorde henne i alla gångarter innan jag påbörjade lite galoppbommar på diagonalerna och bara lät henne rulla på! Hon blev minst sagt piggelin och laddade på som bara den, råkade tappa henne en gång innan två bommar och hon for iväg i en katapultfart och lyfte kvickt på benen, snabb är hon allt.. ;)

Hoppade även ett kryss några gånger! Fick sätta upp tempot rejält, rida ihop henne, rama in henne och göra allting så bra jag kunde, annars ställer hon inte upp.. Men det är bara bra, eftersom man lär sig den hårda vägen, att göra rätt från början! Hon överhoppade sig lite ibörjan, men sen lyfte hon knappt för att det var så litet, haha! Det är ju oftast vid högre höjder som hennes fina språngkurva märks ytterligare. Men jag är nöjd över henne, på slutet var hon suuuuperfin och så härlig att jobba med, uuunderbart! ♥ På söndag blir det hoppning/markarbete igen.. Look forward to it!



Toppis fick sig också ett markarbetspass! Precis samma som med Debbie.. Han var så himla lydig och fin att jobba med idag, han brukar alltid tuffa på när det kommer bommar/hinder framför ögonen på honom men idag väntade han faktiskt på mig och tog det lugnt ;) Han kändes verkligen superfin och fräsch! Gaah, var så roligt att rida honom idag, lilla plutten ♥

Kikar på idol..

Uppdaterar er när det är slut med dagens ridpass och sådant :) Hörs!

I helgen..

kommer jag ta ett beslut, ett beslut som är ganska stort för mig.. Om jag ska fortsätta att blogga eller lägga ner den här bloggen! Vi får se, inget är klart än!

The reason why my heart beats!


My best friend.. <3 What should I do without her?

Dagens vill ha!

Ett swarovski-pannband med stora stenar! Så himla snyggt att jag dör.. Ett rött hade ju inte varit fel till mina röda outfits ;)


Kostar ca 699kr och finns att köpa på Charlies!

Sitter i skolan och har Engelska B!

Vi ska skriva två brev på engelska om naturen och hur vi ska göra för att hjälpa den.. Jag skriver den här på min blogg som utkast bara för att den ska finnas när jag kommer hem, så ni behöver ju inte bli förvånade om jag råkar publicera den av misstag ;)

Ska snart fika, sen har vi en till timma med engelska! Kanske borde jobba lite då? Men jag har kommit ganska långt och jag tycker faktiskt det är rätt kul med engelska, att lära sig det mer och prata det även fast jag suger! Efter det har jag hästledarskap i 2h innan jag drar hemåt!

Hästarna ska som sagt gå på banan! Debbie kommer säkert bli gaalen när bommarna/hindrena dyker upp framför ögonen på henne! Hon har minst sagt blivit helt tokig på sistone, superladdad och het, höstkänslor?

Thank God It´s FRIDAY!

T.G.I.F!! Gud så skönt med fredag!
Skola 8.15-13.30, sen sticker jag hem och rider mina pållar på banan. Vi kör på lite markarbete med bommar och kanske något litet hinder!

På kvällen ska jag för en gångs skull ta det lugnt, bara sätta mig framför tvn, trycka i mig lite onyttigheter och inte göra ett skit! Känns som om det skulle vara välbehövligt efter denna intensiva vecka, härliga fredag ;)

Den här veckan har rullat på superbra, jag har fått gjort det jag velat, hästarna har fått den motion de behöver, jag har fått helt okej sömn(5-6h/natt) vilket är ganska lite i eran syn kanske, men helt okej för mig som är van att sova lite, hunnit med allting och följt planeringarna, känns otroligt bra! Tror nog jag är värd den lata kvällen haha.
Hoppas ni får en bra dag vart ni än befinner er!




Upp tidigt imön..

Nu ska jag sooova! Ska upp tidigt imorgon, klockan ringer redan 4.45, så jag behöver lite sömn tills dess!
Dagen har varit sjuk seg, övervägde om jag skulle rida eller inte, men åkte upp och red ut på Venuska vilket var tur då det gick riktigt bra idag!
När jag kom hem så kilade jag till mitt stall, mockade, la in nytt torv, fodrade och sen fick två innesugna hästar komma in :)

Hann även kika på Idol idag, första gången på ja..väldigt länge! Rider alltid när det är liksom.
Har föreberett några tidsinställda inlägg tills imorgon som alltid och nu skriker sängen efter mig!
GODNATT!


Inte något sammanhang alls i texten, men så blir det ibland..

Dagens ridpass!

Red Venuska idag! Blev en sväng på 40-50min ut i skogen, ett svettigt trimpass för oss båda ;) Red verkligen igenom henne, fick henne medgörlig och på min sida, då var hon riktigt fin & samarbetsvillig! Gjorde mycket övergångar, galoppfattningarna satt som en smäck och i galoppen visade hon att hon faktiskt kan vara en reeejserhäst också, haha. Jag pendlade lite mellan att sitta ner och rida ihop henne och rida lätt! Hon lyssnade bra och var alert på mina hjälper. Ett kanonpass helt enkelt!



Mina buspållar vilade! De har njutit i solen som bara den hela dagen ;)

En sak ni kanske inte visste om mig..

Jag har väldigt svårt att lita på folk.. Och då menar jag väääldigt! Håller alltid låg profil när jag snackar med personer, jag försöker att inte säga något opassande, något som egenligen är en hemlighet för mig för jag är rädd för att det ska läcka ut eller att det blir ett enda stort rykte!

Därför håller jag oftast mer privata saker för mig själv, kan berätta dom för de allra närmaste, men det är knappt det! Sen har jag svårt att lita på folk utöver det, så som när någon ska göra något åt mig, ta hand om mina hästar osv.. Det är bara ett fåtal personer som jag faktiskt skulle "våga"  låta ta hand om mina hästar när jag åker bort eller inte är hemma, de personer som jag skulle våga låta är sådana personer som jag VET skulle fixa ut det superbra och göra det jag ville/bad om på ett strålande sätt, som jag vet INTE skulle slarva med något.

Jag är dessutom en bra personkännare, känner på mig hur en person är! Det är väl både en för- och nackdel, men det är så jag är! Med detta menar jag inte att jag inte litar på någon, men jag har svårt för att lita på en del, sen finns det massvis som står mig varmt om hjärtat såklart ;)

Astufft schabrak!


Rikigt fränt schabrak från Hööks! Älskar färgen, älskar glansen, det ser väldigt "lyxigt" ut, helt klart en favorit :) Hade gärna fått följa med mig hem! Ser även ut som passformen är helt okej. Som det står på schabraket "elegance", alltså ett elegant schabrak som är snyggt!

329kr

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Boom boom boom I want you in my room!

Good morning guys! Sitter i bilen påväg till skolan.. Går som sagt 8.15-15.45! Härliga torsdag, not. Efter skolan ska Venuska ridas och stallet ska fixas. Vet dock inte vilket jag ska börja med ;) Mina hästisar ska viiiila! Annars är det en helt vanlig dag. Hoppas eran dag blir kanon!

Nu ska jag sova..

Ska upp riktigt tidigt imorgon så tänkte faktiskt pallra mig mot sängen nu! Behöver några timmars sömn innan klockan ringer vid 5-tiden ;)

Men ni får ha det så bra så höres vi mer imorgon! Mina hästar vilar då, jag ska "bara" rida Venuska och mocka åt mina, sen ska det bloggas.. Fast jag går 8.15-15.45(jobbigaste skoldagen ever) i skolan, kommer alltså hem runt 6-tiden, blää!

Godnatt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se