Sista timmen på den 29/2-12!

Fatta vad tufft att fylla år idag! Fast lite sorgligt att bara fylla år vart 4:e år..
Känns förövrigt som livet rullar på stadigt nu, har öppnat upp nya dörrar och nya förändringar kommer ske inom en kort tid. Jag kommer såklart informera er framöver, men tills dess är det lite hemligt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sluta mina grusiga ögon! Upp tidigt imorgon, historia i 3h, hål i 3h och en timmas mattelektion på det innan jag slutar 15.45. Ogillar verkligen håltimmar, så onödigt. Hovisen kommer även på kvällen till hästarna och Venuska ska ridas.
Men tills dess, får ni sova så gott!

Dagens ridpass!

Trimmade igenom Debbie i 1,5h på banan! Det började frysa på mot slutet lite grann, så jag hade turen att hinna få rida där. Är verkligen supernöjd över ponny idag, så himla fin rakt igenom! Dock blev jag lite pillig i min hand och passiv i ridningen mot slutet när vi bara skulle trava av, det i sin tur ledde till att hon blev fundersam och osäker, men det löste vi tillslut.

Utöver den lilla missen så gick hon riktigt fint! Jobbade på bra genom kroppen och jag korrigerade henne på ett bra sätt. Känslan var grym! Åh, bästa ponny ♥

Don´t worry, be happy!


weheartit

Live life, love life!

Slutar vid 15.45 idag, tråkigt nog. Men ska se om jag kan gå lite tidigare så jag kommer hem till 16.10. Blir stallet direkt när jag kommer hem, ska mocka och rida min vilding.

Har dessutom fått ett roligt telefonsamtal idag, kommer snart kläcka hela saken för er! Kan tala om att jag ska bosätta mig i Göteborg en månad framöver, spännande va? ;) Kommer bli riktigt kul, en dröm som jag länge gått och burit på!

Bild/film?

Ikväll blir det trim på banan med Debbie.. Någon som är sugen på film och bilder? Tror nämligen daddy är tillgänglig som fotograf, så håll utkik!

Visste ni att..

*Jag jobbar hellre själv än i grupp! Har alltid haft känslan att jag jobbar på bättre då och får ut exakt den prestation jag vill ha, annars måste jag rätta mig hur alla andra vill ha det.. Detta gäller oftast inlämningar, uppsatser mm. När jag jobbar i grupp blir det ibland halvdana prestationer, eller så gör jag allt själv inklusive de andra i min grupps jobb! Som sagt, jag vill ha det på mitt vis om jag ska bli nöjd.

*Debbie är en c-ponny? Många tror alltid hon är en D-ponny.. Men hon känns lite som en storhäst att rida och växer under en. Storhäst i ponnyformat helt enkelt! :)

*
Jag fyller år om ca 2månader och 1vecka? Iår blir jag 18, freedom



 

My internet is a bitchy bitch..

Efter några fighter med internet så ger jag upp.. Parkerar mig framför soffan istället med mobilen i famn. Ni får ha en bra kväll så hörs vi mer imorgon :)

Vår hund har sitt udda sätt att sova på..

Säger bara suck..!


Wilma är inte som alla andra.. ;)

We`ll try to reach the stars together..

Kom nyss in från en relativt lång och härlig powerwalk med hunden! Ska alldeles strax skutta i dojjorna och bege mig ut och mocka samt fixa allt i stallet innan insläpp.

Var ute på en sjukt härlig tur i över 1,5h med Debbsan innan! Förutom att njuta av solen och vårkänslorna som sakta kröp fram så fokuserade vi imellanåt på arbetet i samtliga gångarter. Det gick både bra och dåligt! Hon är så jäkla fin när hon ger med sig och jag hittar de rätta knapparna att trycka på, men hon var inte speciellt lätt idag. Men man kan ju inte alltid få allting serverat på ett silverfat när man rider ett sto.. Hon tycks vara brun på utsidan, men tro mig, hon är nog egentligen en litet fuxsto innerst inne ;)

Hursomhelst så jobbade jag mycket med ställningen åt båda sidorna, sidvärtsrörelser, tempoväxlingar, övergångar, mängder av förhållningar och halvhalter, men jag försökte hela tiden rida med mycket energi ifrån bakkärran. Det var inte helt lätt när hon blev lite väl het och laddad att omvandla all energi till något positivt, men på slutet så lossnade det och hon gick hur fint som helst. Go, go, go känsla på världens bästa ponny! ♥

Everything happens for a reason!


weheartit

Det gäller att förhandla!

Lyckades förhandla lite med en lärare så jag slutar vid lunch. Så skönt! Hade nämligen idrott och engelska på 1h lektion, två flugor i en smäll.

Kommer hem några timmar tidigare än planerat! Ska rida Debbie, på banan om det går, annars ut i skogen, fixa stallet och sedan gå en powerwalk. Det blir nog bra :)
Hoppas ni får en bra tisdag!

Knäpponny!

Seg och dryg dag väntar!

Jag pratar om morgondagen ja! Går mellan 8.15-15.45 med 3h hål på slutet innan en onödig idrottslektion.. Kan inte bli värre med håltimmar, helst när man pendlar så pass långt och mycket. Hade gjort stor skillnad att få sluta vid lunch, men nej!

Aja, får försöka se det positiva i det hela och kanske beta av en och en annan inlämning imorgon. Hoppas på riktigt mildväder också, för i sådana fall kan jag nog trimma ponnyn på banan när jag kommer hem. TAGGA!
Nu hade jag tänkt sova ett par timmar innan klockan ringer, godnatt.

Ni är underbara!



258gånger klickades min blogg igår! Ni är grymma, hoppas alla nya läsare stannar kvar :)

Toppis update!

Jag har valt att lägga Toppis åt sidan här i bloggen och lär göra ett par veckor framåt! Anledningen är att han väldigt drastiskt rasade i vikt, blev smal som en pinne även fast han åt bra. Han blev även väldigt loj i ridningen. Inte samma gamla vanliga Toppis som busade, var på tårna och "tappade" benen för allting, han blev istället mer gubbig på något sätt.

I torsdags kom veterinären! Raspade tänderna, kollade igenom honom samt tog blodprov. Idag fick vi svaret ifrån blodprovet och det kom som en lättnad, han var helt frisk! Dock kunde han se att han haft en liten, liten infektion som kan varit orsaken. Men vi vet inte riktigt. Han är fortfarande smal och uppsvälld, men blir för var dag lite piggare.

Han kommer vila helt tills han lagt på sig igen och vi sett den där "livsgnistan" ifrån honom. Han kommer få sommaren ut att repa sig, skulle inte en förändring ske så måste han tyvärr få gå vidare.. En undersökning på kliniken kostar way too much och när man inte vet vad det är som är fel så måste man ta till en rad olika metoder för att gå tillväga med problemet och då kanske han ändå inte blir helt bra.

Att låta honom gå vidare känns som det enda rätta om han inte skulle bli bättre. Och man får tänka på att vi tog tillvara på 10år mer av hans liv, vi gav honom en ny chans! Hade vi inte funnits där för honom den dagen för 10år sedan så kanske han inte hade funnits idag..
Vi hoppas på det bästa, men är beredda på det värsta! ♥ Allt för lillkillen!

Just nu promeneras han någon gång ibland och får mycket omvårdnad och kärlek.

Magic Brush i 3 färgkombinationer..

HÄST - borst & rykttillbehör - MAGIC BRUSH 3-PACK



Vilken färgkombination hade ni valt?
Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska skaffa mig ett par, men det blir aldrig av. 139kr är ju inte en farlig peng för dessa eftersom de har fått så bra omdöme och många verkar gilla dom. Jag får nog ta och köpa mig ett par, tids nog..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se