Sjuk!

Nu är det min tur att att dra på mig en rejäl sjuka! Har verkligen försökt mitt bästa att vara på topp i skolan idag, stå ut hela dagen och försöka vara koncentrerad trots att mina ögon och näsa rinner konstant, min kropp värker, kall och det känns som någon kört över mig med en ångvält. Fick kämpa till det yttersta för att inte trilla ihop på lektionerna, ha något att fokusera på för att inte ögonlocken skulle falla ihop och springa x antal gånger på toaletten för att snyta mig och kolla så att inte sminket var helt utkletat.

Med andra ord-Jag mår förjävligt! Har varit ute och fixat stallet samt plockat in hästarna, men det var knappt så benen bar. Ingen ridning idag och förmodligen ingen skola imorgon, tar en varm dusch och gräver ner mig i mitt duntäcke framför tvn hela kvällen med en rad möjliga preparat som ska hjälpa mig att bli frisk!

Jag som var så sugen på att rida nu ikväll, åhhhh.



Dagens diss!

Eftersom jag tycker Lamicells färgstarka schabrak är både finare och bättre i modellen, passformen och utseendemässigt så måste jag tyvärr ge dessa en diss från mig! Vet att många har hissat detta, men det föll mig absolut inte i smaken..


Vad tycker ni? Schabraken kommer ifrån Hööks!
Tycker det ser lite "luftmadrassaktigt" ut, eller hur?

Brrrr..



Vi kan nog vänta oss en sen och väldigt kall vinter nu framöver! Brrrrr..
Tror även det kommer bli ännu kallare än vad vädret visar just nu, dax att klä sig varmt.

Kvällen avslutas med en kaffelatte!

Har varit full fart idag! Kom in från stallet vid lite innan 10. Trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att rida Toppis, då jag verkligen mådde superdåligt efter jag ridit ett pass på ponnyn. Halsen täpptes till och jag kunde inte andas och när jag väl kunde andas pyttelite så rosslade det i halsen, kroppens reaktion blev att jag i princip spydde.

Men efter en dunderhalstablett och en rejäl harkling så blev det lite bättre och envis som jag är så red jag ändå ;)
Har druckit en kaffelatte och tagit en varm dusch nu och ska snart gå och lägga mig! Ogillar verkligen att jag alltid får den här typen av förkylning, lite smått kruppliknande, men jag får stå ut. Det som inte dödar, härdar!

Hästarna var iaf fina att rida, så jag ångrar inte en sekund att jag hoppade upp och red båda två!

Dagens ridpass!

Tömkörde Litte Wave i skolan idag! Vilket gick helt åt pipsvängen.. Tror jag var trött och ofokuserad för jag krånglade till det för mig själv och kände mig helt värdelös, som pricken över i:et så drog LW iväg när han skulle fatta galopp så jag flög som en vante efter innan jag slutligen fick stopp på honom, hade verkligen inget att sätta emot när han bestämde sig för att fly! Men det gick lite bättre på slutet iaf, det är ju alltid något ;)

Debbie skrittade jag först ut en sväng i skogen innan jag gick in på banan och trimmade igenom henne. Red i lite över timman och jäklar vilken fin ponny jag hade på slutet! Det lönar sig verkligen att kämpa, vara iskall och ha tålamod, för då får man verkligen massvis tillbaka när spärren väl släpper. Hur som helst så var underlaget på banan kanoners så jag kunde latcha runt i alla gångarter på min überfina ponny! Skrittade och travade mestadels, men galopperade i ca 10min för att hon skulle få jobba av sig lite energi ;)
Tog ett tag att dämpa henne efter galoppen, men när jag väl la in lite övergångar, tempoväxlingar, ställa/böja mm så slappnade hon av och blev riktigt, riktigt fin att jobba med. Bästa ponnyskrutt!

Foto: Ida Svensson

Toppis fick sig en travtur ut i skogen i ca 40min! Han var superglad och superpigg idag, vilket jag tyckte var superbra. Han busade runt lite gulligt och tyckte livet var latjo lajban, dessutom var han väldigt fin i arbetet :)

Charlies pannband!

Är supernöjd med mitt strasspannband ifrån Charlies som jag köpte för några veckor sedan! Jag har alltid varit så skeptisk mot strass, swarovski ska det va, men jag måste helt klart erkänna att detta glänste lika fint också! Istället för att betala runt 800kr, så får du ett för 249kr som är minst lika fint som ett äkta.

PANNBAND SVÄNGT BLING BLING PÅ SVART LÄDER
Du hittar det HÄÄÄÄR!
Finns i många olika färger!

Hästarnas aktivering idag!

Hade faktiskt tänkt jogga hästarna lite på banan idag! Får se om det går, men det är ju rätt mycket snö över grusunderlaget så skritt och trav skadar nog inte. Kanske rullar fram lite bommar också, vi får se.

Åh, vad jag längtar tills jag får bättre träningsmöjligheter igen! Nog för att jag gillar snö och kyla(till lagom mängd), men när man har en turboladdad bomb till ponny som helst ska gå varannan dag på en bana så är det inte lätt just för tillfället ;) Förhoppningsvis åker vi till ett ridhus 10min bort i veckan! Too bad att det tar 30min att skritta igenom skogen..


30december, då var det mjukt underlag och inte kallt minsann!

Dagens citat!

The end of the week!

Sängen står och ekar tomt, hade faktiskt tänkt gå och göra den sällskap nu! Har förberett några tidsinställda som ploppar upp under morgondagen, så bloggen är inte helt tom när jag är i skolan hela dagen.

Sov gott!

WTF?

Varje gång jag ska posta en kommentar på en wordpressblogg så kommer den här grejen upp!

Kvittar hur fort eller långsamt jag än skriver. Det finns ju en anledning varför jag knappt aldrig skriver kommentarer på bloggar med wordpress, horsespot mm längre! Irriterande..

Ponnyakuten nästa!

Är aningen varmare efter en go dusch! Nu blir det soffläge och bara ta det lugnt, hoppas på att skiten i halsen försvinner. Joggade/sprang idag, trodde jag skulle avlida, spy eller svimma! Men jag överlevde och lär aldrig mer göra om det ;)

Ska ladda upp med lite gottigheter framför tvn sen, mumma.
Hoppas ni får en bra kväll!

Dagens ridpass!

Debbie fick sig en härlig skrittur på 50min-1h! Det gick strålande bra förutom en liten incident. Hon var så fin att jobba med, red henne lång och låg imellanåt och ställde/böjde igenom. Hon var så himla underbar! Bästa ponnybus!


Toppis joggade jag ut samma runda! Han var lugn, men fin :)


Venuska skrittjobbade jag i 30min! Hon var jättetittig och lite smått stirrig, så hon kunde verkligen inte fokusera på mig.. Men ibland släppte hon till, men det var ju så mycket annat spännande att kolla på/bli rädd för.

Klar ute, nästan!

Har ridit alla 3 hästarna och även övningskört en sväng! Nu ska jag skyffla i mig lite mat, putsa utrustningen, plocka in hästarna, blogga och ta en varm, härlig dusch och bara ta det lugnt resten av dagen.

Vi hörs om en stund igen!

Dagens hiss & diss!

Hiss:
-Att det snart är sportlov(v.7)
-Att hästarna är superfina just nu, lite väl mycket energi i ponnyn dock ;)
-Jag fyller 18 iår och blir mer fri!
-Inte långt kvar tills jag kan ta körkort

Diss:
-Försämrade träningsmöjligheter pga vädret.
-Att jag jobbar i skolstallet den helgen det är Gbg Hs, alltså kommer jag inte befinna mig där iår..
-Min förkylning
-Att jag alltid skjuter upp alla skolarbeten till sista dag
-Kommer inte träffa John & Edward förrens tidigast sommar, vill träffa dom NU!




Lugna pass!

Debbie ska jag alldeles strax rida ut på, blir en skrittur för att få bort eventuella slaggprodukter. Hon har ju faktiskt gått hårt 2dagar i rad nu, dock är hon inte det minsta trött!

Toppis får gå samma runda, fast med honom lägger jag in lite trav på.

Venuska får även hon gå samma runda, trava mestadels och jobba med lösgjordheten!

Dax att sätta igång nu!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se