Oh boy!

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want, something that I need,
a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you're done
with this other girl

I don't care
about your so damn good excuses
cuz they turn me on
they turn me strong, turn me on, you know just how to light my fuses

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do
I really really wanna you



Regn, regn, regn..

Inget kul att vara bosatt i Sverige när det regnar och är allmänt dåligt väder, dessutom mitt i skogen där det inte finns något att göra för tillfället.. Hade tänkt traska upp till hästarna nu med pappa i släptåg och slänga på dem regntäckena, sen ska jag duscha och kolla på film innan jag går och lägger mig! Är så sjukt trött, så jag behöver sova åtminstone 8h innan jag ska upp igen.

Igår satt jag uppe till 1 vid twitter och gick upp vid 5! Haha, jag skojar inte om jag säger att jag kollar twitter var 10:e minut ;) Så fort klockan ringde 4.50 så kollade jag om det fanns några twitteruppdateringar.. Min mobil är så snäll och talar om det nämligen!

Imorgon ska hästarna trimmas på banan med massa bommar i regnet! Och jag har bara ansvar för mina två imorgon också, så jag får försöka städa och putsa lite saker utöver ridningen och ompysslingen av hästarna :)

10 saker ni kanske inte visste om mig..

-Jag har inte ätit skinka på flera år! Är lite smått halvvegeterian och skinka är absolut inte något jag skulle stoppa i munnen just nu..

-Mina tandläkare säger jämt att jag har så "spänd" käke och har stora "käkmuskler", troligtvis för att jag sjunger väldigt mycket, påpekar de jämt!

-Jag tänker oftast lite för mycket på onödiga saker när jag blir rastlös, helst om jag gillar en artist/person tänker jag så det knakar och blir oftast lite depp bara för att jag inte får träffa personen i fråga! Sådan är jag och det får jag nog leva med, tyvärr!

-Jag är allergisk mot katter! Ändå har jag två stycken, fråga mig inte varför.. ;)

-Min dröm att bli artist är fortfarande kvar! Har planerna på att söka till Idol 2012. Jag älskar att sjunga!

-Jag hade supersvårt att välja gymnasium! Det stod mellan en hästlinje och en musiklinje, till slut valde jag hästlinjen! Så här i efterhand kan jag känna att jag gärna hade hållt på med musiken också, jag vill liksom inte kasta bort det jag har..

-Jag älskar choklad!

-Jag är besatt av Vampire Diaries!
Den enda serien jag följer btw..

-Ett tag var jag superberoende av facebook, nu lockar twitter mera! Där kan man följa sina favoritartiser och allt, super!

-JAG ÄLSKAR JEDWARD! Men det visste ni inte va? ;) Jag kommer att gör allt för att få träffa dem.. Troligtvis träffar jag dom redan nästa lördag, awesome.



Nu kanske ni vet lite mer om mig? ;)

Oboy, vilket vauckert väuder..

Nu kom regnet och de säger att det ska vara grått och trist heeela juli! Nu blev jag ännu mer deprimerad :( Hoppas de har fel!

Dagens ridpass!

Debbie fick sig en skrittur barbacka tidigt imorse! Vi var ute i 1h och det var så mysigt! Ponnyn traskade på med spetsade öron och vi lunkade på över stock och sten och bara hade det underbart! ♥ Jag skippade arbetet idag, det enda jag begärde av henne var att hon skulle skritta på lite mer och ha en energisk skritt, vilket hon givetvis hade eftersom hon var vääldigt piggelin såklart ;)

Dock lyckades jag flyga av mitt i allt! På ett ögonblick låg jag på backen och smakade grus.. Skrapade upp handen och blev trampad av ponnyn på låret eftersom jag la mig raklång framför henne! Haha, måste sett kul ut, så typiskt att det skulle hända just när jag var i min egna lilla värld och skrittade på långa tyglar. Hon blev förstås rädd för ett par kraxande fåglar som flög upp precis mitt framför henne, sen vet jag inte riktigt vad som hände, men på backen for jag! Debbies hov sitter nu som en tatuering på låret, men jag är glad som inte blev trampad någon annanstans och jag är glad att jag tog min långärmade tröja, annars hade jag fått skrapsår över hela mig! Finfint! ;)


Toppis fick sig även han en skrittur! Var ute i 45min, den här gången med sadel ;) Ville inte riskera någon mer avfallning här inte, haha. Han skötte sig bra och han fick med sig hunden som sällskap, det tycker plutten om! Gjorde inga större krusiduller än att få honom att skritta igenom hela kroppen med mycket energi.


Nevvan trimmade jag på rakbanan i 40min! Hade en helt annan häst idag, wow vad fin hon var :) När jag hittar knapparna och rider henne rätt, då känner man hur pass välriden hon är! Satt med ett smile på läpparna och latchade runt med minimala hjälper och hon satte allt finfint såsom övergångar, tempoväxlingar, halvhalter, sidvärtsrörelser osv! Galet roligt pass alltså!

God förmiddag!

Har ni haft en bra morgon/förmiddag i solen? Jag själv har spenderat min morgon på hästryggen och har hunnit rida 3st :) Nu ska jag strax sätta fräs och fixa iordning mig, sen drar jag till Jönköping och uträttar några ärenden, vi ska också hämta hem en ny bil, splitterny cabe, wohooo :D

Kommer nog hem ganska sent ikväll, men då ska jag sätta mig ner och uppdatera er ordentligt! Känns som jag varit alldeles för dålig med bloggandet ett tag.. Men det har varit fint väder och jag har blivit beroende av twitter, wonder why? haha,
så jag har helt enkelt inte hunnit ta tag i det! Men ni får gärna komma med ideér om vad ni vill läsa om :) Alla förslag godtages, har total bloggtorka nu med.. Måste vara värmen, solsting eller något kanske?



Cuz you are amazing, just the way you are!

Dagens ridpass!

Venuska och Nevvan red jag ut i skogen med i 30min var! Det var så galet varmt alltså.. Venuska var väldigt okoncentrerad, troligtvis för att jag var lite loj pga av värmen och även hon. Nevvan var riktigt fin, travade och galopperade en del :)

Toppis joggades på banan i 45min! Han var verkligen superfin idag och jobbade på bra. Blev mycket lösgörande arbeten med volter, tempoväxlingar och övergångar, la även in lite skänkelvikningar i skritt så han fick finslipa lite mer på dem :) Han kändes fräsch och samarbetsvillig som tusan, det var ett riktigt kämpigt, men roligt pass för oss båda!


Debbie fick sig en riktig genomkörare på banan idag i över timman! Hon var väldigt ofokuserad och lite smått halvloj till en början, ville verkligen inte engagera sig för fem öre, men efter mycket lydnadsövningar, lösgörande arbeten och hela tiden ha henne framme för skänkeln och kvick för hjälperna så lossnade och hon blev ruskigt fin! Hon var stum i vänstern, men efter att ha rundat henne för innerskänkeln i volterna och fått pusselbitarna på plats så lossnade hon även där och blev liksidig och loss i båda bogarna.

Galoppen var helt amazing och hon gick som en klocka rakt igenom! Hade en galet härlig känsla där, fina fina ponny ♥ På slutet när jag travade av hittade vi ännu mer stabilitet i formen och ett härligt sug på bettet och hon gick som en rund miljon! Hon var verkligen SUPERFIN!

Vi hörs ikväll igen!

Nu ska jag åka upp och rida Venuska och Nevvan! Ikväll ska även mina hästar få röra på sig på banan :) Mycket att göra, så jag får skjuta bloggen lite åt sidan så länge..
Ha en fortsattt solig och bra dag så höres vi, pussss.

Håller på och ordnar med Stockholmsresan!

Det körde ihop sig totalt med Stockholmsresan! OM inte mina föräldrar kör bilen upp så måste jag ta tåget och det kostar ju som sagt en del.. Så nu kollar jag runt på billiga tågbiljetter! Någon som vet?

Den 9juli SKA jag befinna mig på Gröna Lund och träffa mina twins and yeah I got my lipstick on, here I come dadadum...

My bad behaviour!



My bad behaviour, my bad behaviour.. I told you I was in trouble with my bad behaviour!

Sticker och badar!

Nu drar jag iväg och badar with my brother!


Vi hörs senare i sommarvärmen ;)

Here I am, standing right beside you!

Sitter och glor på tv! Vet inte riktigt hur min dag ser ut imorgon, men jag har iaf 4hästar att motionera. Har dock inte planerat något om hur jag ska lägga upp allt än, haha. Har lite planer på att rida tidigt imorgonbitti igen, men samtidigt behöver jag sova någon timme extra eftersom torsdagen kommer bli helt galet hektisk..

Menmen! Har fått väldigt mycket gjort idag, men samtidigt har jag haft sådana där döstunder och då blir jag depp. Vill liksom alltid ha något att göra, annars tänker jag för mycket på sånt man egentligen inte ska tänka på.. Om allt mellan himmel och jord, dock kommer jag inte gå in på mer detaljer, håller det mest för mig själv!

Hoppas eran dag har varit bra :)
Vi hörs imorgon igen med nya tag och nya krafter! Puss och godnatt!

Dagens shopping!

Var som sagt inne i stan innan! Tog bussen in och sen mötte jag upp mamma och shoppade lite på rean :) Hittade en del som fick följa med hem.. 


Jeansshorts- Crocker pep


Linne med "nät" på baksidan!

Sen köpte jag även ett par Crocker Pep jeans och en bh, båda sakerna lyckades dock inte fastna på bild ;)

Ut i solen!

Nu ska jag gå ut i det fina vädret! Pressa i solen och lyssna på musik, sounds perfect to me :)
See ya later alligator!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se