Okontrollerat rejs!

Ställde klockan på 7 idag, men var så himla trött att jag snozade till 7.40, sen orka jag inte käka frulle så drog direkt ut till stallet.

Klädde på hästarna medans de käka mat, sen ut med dom i hagarna, Debbie fick dock stanna kvar inne.
Fixa i ordning Debbagull en red jag iväg till Olivia & A-V. Blev en runda neråt bokedungsvägen, massa mysigt vare på bästaste ponny! ♥ Hon var jättefin i traven, visserligen mycket pigg då vi hade två hästar bakom, men ändå lugn o stressade inte upp sig :D Första galoppen gick bra, låg 2:a o hon hade ingen tedens till att dra om(kanske lite bara(a)) Sen skulle vi galoppera uppför gräsbacken, vi tog täten först och la upp tempot. Då sticker Nevvan och ska tävla mot Debbie, shit vad fort det gick. Hästarna var helt crazzzyy :o Slutade iaf med att Nevvan gav några elaka blickar så Debbie blev rädd och hoppa ner i diket o rätt in i alla granar så man fick alla grenar i huvudet, naaajs :s Iaf så skötte hon sig super resten av biten hem :)) Busiga ponnyplutt! Snabb som satan är hon ;)

Mockade & fixade i stallet efter jag käkat frulle & lite fika på det(y)
Jobbade Ronja på banan. Inte helt nöjd med henne idag & framförallt INTE med sadeln.. Typ 4ggr fick jag hoppa av pga av att den åkte fram hela tiden i galoppen -.- Lite fint gick hon stundtals :)

Varit inne i stan oxå, sen putsat, pluggat(pyttelite, orkade inte mer xD), busat med hunden & gosat med hästisarna! <3 Toppis är fortfarande icke bra :/ Stackarn! <3

Nu ska jag nog sova, trött som fan ;o
Goodnatt på er alla, puss påer :*
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se