Dagens ridpass!

Var ute i stallet vid halv 7 snåret idag, fodrade & släppte sedan ut de fyrbenta vännerna :) Hann med att mocka & fixa klart 2boxar, sen var jag tvungen att få i mig lite käk innan jag skulle rida.

Debbabus fick gå en skrittur ner till samhället :) Var ute i 80minuter och bara skrittade, la in pyttelite trav, dock bara just för att känna känslan! Hon kändes lite trött, men nere i samhället var massvis med barn ute på rast i skolan när jag kom så de fick värsta chocken att det kom en ponny där :P Debbie spände sig lite, men höllt sig lugn, tack o lov kom inte alla barn springandes som dårar. Jobbade lite smått för att känna på henne, gick helt okej ;D Annars en väldigt slapp tur med massa myys! ♥



Toppis fick komma ut i skogen i 1h. Tänkte travjobba honom massvis, men det kom riktigt mycket regn-snö-hagel och det var inte ett dugg roligt, bara kallt och hårt. Toppis skötte sig super även fast vädret inte var så bjudande och han fick hagel i öronen :/ Travade en stund och han kändes hyffsat fin :)

Hoppade direkt på mopeden sen och åkte till Persö. Stod på banan från 2-7, frös som sjutton när jag åkte hem sen ;s Iaf, såg några enormt fina hästar med duktiga ryttare och en del mindre bra ja.. Ibland undrar man ju vem som bestämmer av häst & ryttare? Fanns en(som jag inte tänker skriva om detaljerat eller nämna namn, då jag inte ser någon anledning till att "håna" eller trycka ner personen) som hade respekt för sin häst, ja alltså hästen bestämde totalt och h*n bara åkte med och var skraj och vågade knappt hantera hästen före och efter dess banhoppning?! Tycker man kan hålla sig till klubbnivå och träna upp ledarskapet innan man ger sig ut på sådana här tävlingar faktiskt.... Det är ju trots allt viktigt att man samarbetar i ett team och kan klara av varandra :)

Mockade klart stallet när jag kom hem. Sen fick hästarna komma in, nöjda med tak över huvudet i detta märkliga väder :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se