Full rulle på tävlingsbanorna!

Tävling the hole day idag oxå. Var där från 9-4 och den mesta delen av den tiden stod jag på banan. Såg sjukt fina hästar idag :) Men det var väldigt många som åkte av och en häst, vars ryttare hade åkt av, tyckte det var så sketans kul att vara lös så den sprang runt banan i flera minuter och hoppade även ett hinder ;) Värsta löshoppningen ju, haha. Ingen fick tag i den, men slutligen kom en skramlande foderbytta och dit ville ju den hästen såklart. Missade 130n då jag var tvungen att åka hem o rida mina två busar, hade en aning panik då jag först och främst prioriterar mina hästar i först hand och sen t.ex tävlingen. Men hann ju inte rida idag på morgonen tyvärr.

Markarbetade Debbie på banan. Red ett pass i 1h och skrittade sen av en liten slinga, hon kändes otroligt fräsch idag :D Hon kom igång rätt snabbt, det brukar alltid ta en stund att rida fram henne då hon är väldigt känslig och lite ostadig i form till en början. Lösgjorde henne först och jobbade mycket på volt med ställningen, hon var superfin stundtals :) Galopperade över en massa bommar och försökte få henne så lydig som det gick och hon svarade bra på mina förhållningar och väntade på hindret, kändes väldigt väl och kontrollerat :] Sen skulle vi hoppa lite olika relaterade avstånd och då taggad hon till som tusan, for runt som en tok innan jag fick kontrollen och kunde bestämma tempot själv! Hon började bocka som sjutton oxå(något som jag tror hon aldrig riktigt gjort tidigare), men det löste vi och i slutet hoppade vi ett litet räcke & hon kändes väldigt säker på sin sak och fokuserad ;) Något vi försöker sträva efter då både jag & hon har blivit lite osäkra inom hoppningen. Nöjd över busan, gick otroligt bra idag och det känns som om vi mer o mer börjar komma tillbaks till varandra! ♥



Toppis trimmades lite på banan. Red i ca 45minuter och jobbade mycket med traven. Glömde totalt bort handskarna så det gjorde rätt ont när han la sig på bettet och drog ;s But I survive, han var iaf jättefin idag, suuupernöjd :) Väldigt lyhörd och samarbetsvillig! Blev liite överladdad på slutet bara, men jag fick kämpa och fick han tillbaks någorlunda bra så vi kunde avsluta där!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se