It´s a beautiful day!

Väldigt fint väder ute idag, men det har blåst rejält och det är verkligen inte uppskattat. Hästarna blir mycket tittigare ute i skogen, Toppis höll på att krypa ur skinnet idag, men han är ju som han är så man blir ju inte förvånad :)

Debbie fick gå ett dressyrpass på paddocken :) Arbetade henne i över timman, sen fick hon träna på lite horsemanship som avslut, så duktig är hon på det :D Hon kändes inte super idag till en början, gick emot och orkade inte riktigt lägga krut på fokuseringen utan gick gärna som hon själv ville, kan säga att jag själv inte var så fokuserad heller så även det påverkade mer negativt. Efter en stunds travjobbande utan krav så började vi smått komma igång :) Sen växte hon ytterligare och blev finare o finare & trevligare att rida ;D Jobbade mycket på volt och massa övergångar. Hon har en tedens till att koppla bort mig lite och sega i hjälperna så vi tränade på att hon skulle bli mer lyhörd! Jättefin blev hon, mjuk i sidorna & kanon i formen ;) Lite ivrig i galoppen, kickade och tjurade ihop när jag inte nöjde mig med galoppfattningarna, men över lag gick galoppen bra. Travade av henne rejält på slutet & jä*vla vad fin hon var :DD Allt lossnade och hon var så hiiimla underbart myysig! ♥




Toppis fick komma ut i skogen i ca 80minuter. Han var jättefjantig idag! När hästar skyggar brukar de ju oftast hoppa till lite lätt, men han gör verkligen så benen flyger åt alla håll och kanter & frambenen nästan är spagat, sen tar han bettet och springer åt sidan ut i skogen? :p Sen kan han andra gånger tvärnita och precis efter ta ett jätteskutt fram och springa all världens väg, aja var iaf rätt bra sur på honom när han fjantade runt. Kändes som om ridturen förstörde pga att han skulle hålla på en massa, men när han väl jobbade och samlade upp sig blev han himla trevlig att rida :)) Då är han jättelätt i munnen, men annars är han helt stum och stark..



Mockat boxarna också. Fixade i stallet och så. Hästarna fick komma in vid 9-tiden.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se