Nationella prov i matte

Kom hem strax efter 10-tiden från skolan igen, kände inte mig så pass bra att jag orkade vara kvar. Det var svinhalt att köra moppe in idag, precis innan jag kommit till skolan så är det värsta fläcken som nästan orsakade att jag drog omkull, men lyckligtvis kunde jag få moppen att gå rakt fram om än lite vingligt xd Provet gick iaf bra med tanke på att jag inte var något förberedd alls :) Nästan lite tur att jag åkte dit idag, för upptäckte att jag hade lite saker att ta med hem som måste pluggas till nästa vecka, hehe.

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen när jag känner mig någorlunda bra ska hästarna motioneras :) Veterinären kommer kanske under dagen för att vaccinera Debbie, hoppas innerligt på att jag inte är ute o rider då, men jag rider på banan så jag är på den säkra sidan.


Känns som om de här dagarna jag har varit sjuk har jag haft otroligt bra uppdatering(enligt mig). Har också haft lite motivation till att blogga :) Kommentera gärna om det är något ni vill jag ska ta upp här för att försöka få bloggen lite roligare! Ingen inspiration just nu.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se