Taggad som faan!

Imorgon är det vårspelet vilket jag ser fram emot oerhört mycket, yeaah :D Antar att jag inte är den enda som tycker så?! Ska iaf snart bege mig till sängen, upp ca halv 6 sen & fixa stallet och rida Debbie innan jag åker till Eksjö :) Slänger in dagens ridpass först bara!

Debbie fick komma ut på en runda idag tsm med Ann-viol på Nevvan. Var ute i 2h vilket var superhärligt :) Hon var fullständigt galet pigg & busig, herregud hur mycket energi man kan ha. Bråkade en del i början, såg en barnvagn & reste sig och vägrade gå förbi, men sedan lossnade hon och det var bara framåt som gällde hela tiden, kunde inte ens skritta :p Vi galopperade väldigt mycket idag vilket jag tror bara gjorde henne gott, hon tyckte det var grymt kul ;D Däremot vet jag inte om det blev så mycket jobb, satte några byten iaf. Annars studsade hon & skuttade som en tok ;) Gjorde lite skänkelvikningar och böjde & ställde i lugn trav när jag satt ner, gick finemang! :) Förutom det var hon lite för tokladdad för att kunna jobba seriöst, hon ville gärna tävla med Nevvan eller tjura mot henne & det blev ingen harmoni i det hela, men vissa perioder kändes mycket bättre och hon lyssnade mer på mig och fokuserade :)


Finaste Debbie förra sommaren!

Toppis fick gå ett pass på banan. Fick ju ingen bra ridtur alls igår då han var så jäkla stark o jobbig, så idag la vi mer energi på själva arbetet istället :) Han var lite stel i högern och ville inte riktigt lossna, men efter en stunds travande på volt, med lite ställning, släppte det! Gjorde mycket av- och igångsättningar bara för att han skulle lyssna på mig och ta hjälperna direkt, han var jättelyhörd o fin :)


Fixade stallet. Sen fick hästisarna komma in :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se