Today´s riding!

Debban fick komma ut på en tur i det härliga vädret :) Var ute i 85minuter. Hon kändes superfin stundtals, men det märktes att hon hade en hel del energi. Fick något ryck imellanåt och slängde runt med huvudet i traven, antar att hon ville liva upp stämningen en aning :) Hon var rätt busig så jag hade inte mage att kämpa med galoppen på en buspålle, utan vi tog och galopperade i ett friskt tempo uppför grusbacken, shiit vad kul det var :D Hamnade i diket med bakkärran först bara, men sedan kom vi iväg med lite skutt. Mer eller mindre släppte henne den sista biten & hon tog verkligen tillfället i akt och drog iväg som ett yrmoln, hihi söötan ;) ♥ Efteråt jobbade vi faktiskt en hel del i traven o skritten med lite sidvärtsrörelser och det kändes bra och hon var himla lyhörd :)





Toppis fick gå samma runda. Han hann faktiskt få dojjor fram innan turen & vilken skillnad det blev :) Ömmade ingenting och tog "för sig" mer i steget nu. I traven rullade han ihop sig och kröckte nacken så han gick bakom hand, men stundtals gick han bra och vågade komma fram mer :) Väldigt laddad uppför grusbacken, fick lite galopp, men sedan for han iväg i någon konstig gångart..


Bombay blev löshoppad. Han blev rätt trött snabbt, förståeligt att han blir det eftersom hans kondition inte är den bästa. Men han skuttade över 120 finfint, sen fick han skutta över små 50 räcken några ggr i slutet, dessa tog han med lite för hög hastighet så han slarvade lite med att lyfta benen tillräckligt högt :p Men duktig var han och ojoj vilken kapacitet! :)


kvalitén av bilderna är inte det bästa precis, men ni ser ju något på bilderna iaf :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se