Efter solsken kommer regn..

Debut i lokal dressyrtävling. Debbie var riktigt, riktigt laddad till en början och sprang runt vid transporten, hon tyckte det var skitkul med en ny plats :) Dessvärre medförde det att hon blev tittig och spänd & jag blev såklart lite störd av det med och slutade rida till viss del.

Framridningen: Försökte rida så lugnt och sansat som möjligt så att hon inte skulle bli för "på" utan samla sig mera, gick till viss del jättebra :) Men sen blir båda två lite stressade när vi rider med andra, då måste vi både hålla koll så vi inte rider på de andra och sen fokusera på oss själva, hon blev lite stressad och sprang på, men efter ett tag lossnade hon och blev riktigt fin faktiskt :]

LB:1 2006: Red ett varv i collecting ring och då var hon hur spänd som helst för domartornet, tyckte det var riktigt scary! Trilskade jättemycket till en början, gick på snedden och var felställd och ja.. hon ville ingenting och dessutom skulle hon sakta av hela tiden! Jag var nära att bryta ihop för det kändes rent ut sagt förjävligt, men självklart visste jag ju att det var mycket jag som bidrog till hennes "uppförande". Galoppen kändes superbra om man jämför mot de andra gångarterna, kom åt henne på ett helt annat sätt :) Hon gjorde omslag i längningarna i galoppen och jag fick verkligen sitta tillbaks henne massvis i övergången galopp-trav, men hon lossnade betydligt mer i slutet iaf.
Men vi bjuder på denna ritt, både jag och Debbabus vet själva att vi kan och ibland kommer faktiskt "regnet tillbaks efter många pass med solsken", vi tar nya tag tills nästa helg och jobbar vidare ;) Det var ju trots allt hennes första lokala i dressyr & det får man allt ta med en nypa salt, för när man rider den ponnyn vet man aldrig hur det slutar!

Nu vet jag att många är så nyfikna på procenten... Och jag vill egentligen inte skriva ut det eftersom jag ska försöka "gå vidare" och glömma denna tävling, men så vet jag att det är så många som läser som verkligen måste veta och får de inte det så kollar de upp det och så blir man värsta bombad med kommentarer osvosv. Japp, jag vet preciiis hur det är! Man får inte ha något för sig själv. Men iaf så red vi på 39% ! Inte något att skryta om precis, förra klubbdressyren fick vi 60% så det var stooor skillnad. Men sen var domaren väldigt snål också, den som var före mig fick 40%...  Men nu har ni fått reda på hur det gick, nöjda nu? ;D
En del kanske jag förgyller söndagskvällen genom att ni får er ett gott skratt och tycker det var riktigt uruselt, but so what? I don´t care :) Jag vet att vi kan så mycket bättre!









Fastnade gjorde hon iaf på bilderna! Min lilla underbara ponnyskrutt ♥
Tack Ellen för bilderna :) Det är hon som rider bredvid mig på sista bilden!
Kommentarer
Ellen källgren

Jag tyckte ni var jätteduktiga. Förhoppningsvis så är det en annan domare nästa gång du tävlar.För den tanten är väldigt snål. Men förhoppningsvis lika snål för alla. :)

2010-08-29 » 19:12:23
Becca

Tjusiga!!! (:



Bra gjort i den sadeln med, vissa har ju sina dressyrsadlar med stöd för ben till tusen ;)

2010-08-29 » 19:45:16
URL: http://fjordvicce.blogg.se/
Ingela

Bra kämpat! =) Häng inte upp dig på procenten, det är känslan som är viktig!

2010-08-30 » 07:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se