Minst sagt spännande!

Kom nyss in från en spännande, lång ridtur med Debbie. Kan väl dra lite kort att jag var ute och red med en från ett annat stall :) Hennes häst och Debbie har riktiga tävlingshuvuden och det tycker verkligen inte Debbie är okej, så då ska hon försöka kicka eller verkligen uttrycka sig på bästa tänkbara sett! Men idag fick hon allt ligga 2:a, vilket funkade prima tills galoppen.. Hon gjorde lufthopp och höll på & rätt som det var vänder den andra hästen runt och ryttaren blir kvar i snöhögen och innan jag ens hinner tänka ligger jag också likt förbaskat i snövallen? hahah. En riktigt ryttarmiss, hade jag bara varit med lite mer på noterna hade jag suttit kvar, men jag har väl alla dessa vinterkläder som är klumpiga och stela att skylla på ;)

Dock blev hästarna lite taggad och drog iväg. Fick ringa pappa och mamma som åkte ut och letade efter ett par busiga hästar och dessutom ringde ett antal till som hade hört om ett par galopperande hästar med sadel på springa förbi, hehe. Men vi hittade till slut de dryga 2km bort, rätt svettiga och så, men vi kollade igenom dom och hoppade sedan upp och red en sväng till! Skrittade mestadels, men joggade lite lätt i både trav & galopp :] Debbie var som vanligt lite sprallig, så jag fick ta tag i henne lite i galoppen så busan lugnade ner sig! Skrittde av en jättelång bit hem sen, tror minsann Debbs har förbrukat en mängd energi idag.. Imorgon blir det en långskritt som gäller efter dagens händelser ;)

Nu ska jag ut och rida Toppis. Enligt planeringen ska jag hålla mig i sadeln nu ;)
Hörs senare, pusssss.


pownieeebuuus!
Kommentarer
Emma

sv. Okej tack!



Söt ponny du har :D

2010-12-29 » 15:13:13
URL: http://thesaddleclub.blogg.se/
Anonym

Oj det lät dramatiskt. Tur att ni hittade era hästar sen då. Ni vilade er i snövallen medan hästarna tog en egen liten motionsrunda det är till att ha det bra. Hehe. :))

Aja, tur att allt gick bra.

2010-12-29 » 19:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se