Nyårslöften?

Har ni några nyårslöften, vad är det i sådana fall?

Jag har faktiskt inga direkta löften, tar året som det kommer liksom :) Men om jag nu vore tvungen till att rabbla upp ett par punkter så lyder det såhär:

*Endast äta godis på helgerna!-otroligt viktigt

*
Lägga ner mer tid på skolan-kan så himla mycket bättre och om jag nu ska nå upp till önskade betyg måste jag ju plugga också ;) Får jag VG på prov utan plugg måste jag enkelt komma upp till MVG om jag pluggar ordentligt och tar skolan på allvar-
skärpning nu!

*Kämpa ordentligt med dressyren så att Debbie blir mer stadigare, så att vi kan konkurrera lite på dressyrtävlingarna! Även påbörja hoppningen lite smått igen och bygga upp förtroendet för varandra med hjälp av duktiga tränare.

*Inte köpa massa onödiga saker innan Göteborgs Horse Show-
för annars kan jag ju inte storshoppa där..

*Ut och motionera minst en gång i veckan-
måste verkligen göras!

Detta är väl en liten del i det jag skulle vilja ha som löften, men man kan ju inte ta skyhöga krav för det kommer man ändå inte hålla-tro mig! Men jag hoppas 2011 blir mitt år, där det händer massa bra och jag & mina hästar får mycket framgångar och utvecklas ännu mer :) 2011 blir ännu en tillökning inom hästfamiljen. Troligtvis köper vi en storhäst till som jag ska kunna tävla med & så, det leder till mycket mer jobb och arbete för mig och även mycket prioritering, men det äre värt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se