A day in Linköping!(tis 16/2)

Så, nu är man hemma från Linköping :) Ska strax hoppa i sängs, upp tidigt imorgon för lite fix i stallet.
Iaf så kom jag upp lite efter 6 idag, drog ut till stallet & släppte ut hästarna, sen var det mockning på schemat!

Tog ut Debbie en sväng i skogen. Var ute i 80minuter, massa myys! Skrittade ner till bokedungsvägen, sen blev det ett trav & galoppass på bokedungsvägen, såklart med lite skrittpauser då & då :) Lite kämpigt fick hon det, jobbade rätt rejält, men fin var hon :D Började lite med att låta henne gå på utan några större krav, sen blev det lite sidvärtsrörelser för att hon skulle bli mjuk i sidorna & lägga lite fokus på ridningen! Hon var till en viss del i början lite tjaffsig i munnen, ville inte riktigt jobba, men ju mer krav jag ställde desto villigare blev hon ;) Galopperade massvis & då fick hon verkligen jobba, försökte få henne att samla sig mer & sätta sig mer på baken, stundtals gick det sjukt bra & andra gånger pullade hon på bettet och drog på så jag nästan tappade lite kontroll på henne, men lyckades snabbt "fiska" upp det igen :> Gjorde lite galoppombyten oxå så att hon fick arbeta i både vänster & höger-galoppen. Hon laddade på ganska rejält efter galoppen och då är det alltid svårt att få henne lugn & komma tillbaks till ett mer grundligt tempo i traven, men efter lite skänkelvikningar lugnade hon sig förvånatsvärt fort & gick helt klockrent, wonderfuuuul!




Hunden fick hänga med oxå. Bra att kunna motionera båda på samma gång ;]
Dock har båda ett starkt tävlingshuvud & ska självklart tävla mot varandra hela tiden :p



Kom in från stallet vid 11. Strax efter begav vi oss till Linköping, var där runt 1. Grattade bror min & sen åkte vi till någon mongolisk resturang och käkade, asgott.



Som sagt, jag kunde inte undgå att tjata om att åka till Hööks när vi ändå var där i närheten. Så medans några köpte tårta på Ica Maxi så stack jag in på hööks :) Kan ju säga att det bra nog kliade lite i fingrarna, köpaköpaköpa! Dock fick jag skärpa till mig och tänka på att det snart är dax för götet. Iaf så inhandlade jag ett par nya senskydd till Debbie som jag kan ha till uteritter ;) De jag har nu är helt slut i kardborrebandet.


Blev ett par sådana här fast bruna ofc ;)

Efter lite tårta & snack o en promenix med hunden i Lkpg drog vi hemmåt. Jag & mina kusiner blev lite sugna på donken, sjukt längesen man åt sådan mat :o Så vi stannade i Mjölby & tog oss lite kvällsmat.



Nu är jag hemma igen. Har varit nere & hälsat på hästarna :) Tur man har sådana snälla grannar som ställer upp & släpper in dom, de är guld värda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se