Besöksrekord.

Haha, hade besöksrekord igår :) Inte så värst många, men för min okända blogg så är det helt okej! Fortsätt gärna följa min blogg & kommentera, det gillar vi ;) Alltid roligt att fler o fler kikar in.

Idag så var det sista chansen att sova ut innan skolan. Jag tog inte den chansen, har inte tagit på hela veckan känns det som. Alarmet väckte mig först vid 7, men snoozade till 8 ;) Stack ut till stallet för att släppa ut hästarna & därefter mocka. Så sjukt skönt att röra på sig på morgonen, man blir verkligen pigg av hästisarna och att bara vara i stallet! Efter lite frulle bar det av ut igen!

Red ut en långrunda på Debbagull ;D Ann-viol hängde med på Nevvan så mötte upp dom. Båda hästarna var lite galna idag och Debbie var sjukt tjurig på Nevvan, den första hälsningen blev att hon lättade på bakbenen och ett par hovar flög upp framför Nevvan. Kan säga att Debbie var riktigt piggelin & tyckte inte alls om att bli placerad sist i traven och galoppen, men det kändes bra för mig som kunde komma åt henne lite mer :) Annars stör hon sig för att Nevvan är bakom, ett himla tävlingshuvud har hon :p Hon låg på rätt bra, men stundtals sökte hon sig ner i formen och började bli riktigt fin :D I galoppen ville hon hänga på Nevvan hela tiden, så jag fick försöka få lite bättre kontroll & framförallt försöka få henne reglerbar i tempot. Hon är ganska känslig för traktorer och när vi mötte en höll hon på att gå ner sig i diket, men hann kasta sig upp och studsa/stegra iväg åt andra hållet, fick vänta tills traktorn hade kört den biten klar innan jag kunde rida förbi! Troligtvis har hon blivit skrämd för en traktor ngn gång, hon har väldans respekt för dom! Men annars skötte hon sig utmärkt, inga värre bussaker hittade hon på utan man kunde sätta sig tillbaks i sadeln & njuta av ridturen, superhärligt ;) Älskar min lilla ponnybus! ♥

Solen sken & det var helt underbart väder :D






Min söta lilla Debbabus! <3

Red ut en tur på Toppis! Var ute i lite mer än 1h :) Lagom när vi skulle ut så hann typ alla ploga sina vägar & jag som hade tänkt travarbeta massvis -.- Hann halkar ju annars om det inte är mycket snö, men jag lyckades få in lite trav där det inte var halt :) Höll på att bli tokig på honom, han skulle springa & dumma sig, men till slut blev han fin :D




Fick mig ett ryck & åkte längdskidor. Blev en sväng på vägen, jag suger verkligen på att åka skidor, men det är verkligen superbra för kondisen :) Man får arbeta med hela kroppen!

Efter det fick hästarna komma in. Jag & pappa longerade Bombay lite :) Han var jätteduktig & höll sig i skinnet hela tiden, duktig storbebis! Riktigt kallt har det blivit nu oxå ;s Fryser ju ihjäl om man inte tar på sig lager på lager.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se