Dax för sängen snart kanske?

Ska upp tidigt imorgon så det kanske är bäst att gå till sängen snart. Blir iaf ingen tävling imorgon, lite trist men med tanke på vädret så är det nog det klokaste man kan komma på just nu :) Ska troligtvis till Persö på söndag för en privatlektion i markarbete/hoppning, behövligt vill jag lova!

Markarbetsträning nu ikväll :) Säger bara stackars Debbie, jag var inte alls vettig och helt okoncentrerad ;s När passet var klart brast jag ut i gråt, klandrade mig själv rätt hårt. Ibland vill man va den person som ser det positiva i det negativa, som säger: äsch, vi tar nya tag nästa gång och ser framåt istället för att reta upp sig på det som nyss hänt. Men ibland så gräver man ner sig liksom, aja. Debbie gick stundtals riktigt bra ;) , men sen sumpade jag det imellanåt. Hon var laddad som tusan och verkligen letade hinder, tyvärr kände jag att vi inte riktigt arbetade som ett team idag så jag sket i att hoppa, gör det på söndag istället när vi är mer sammpelta, hon blev förstås väldigt besviken och hade nog helst velat ta bettet & hoppa själv :D Galoppen gick iaf grymt bra, jobbade henne på volten medans de andra gjorde någon annan övning, hon var jättefin där! ;] Älskade ponnybus! ♥


Älskar bilden! ;)

Bombay var rättså lugn idag, fick sig några ryck & gjorde hans specialare, men pappa sitter som gjuten i sadeln så Bombay har det tufft imellanåt :) Han laddade rejält på hindrena och ibland så flög en bom ner, men det brydde sig inte han om, bara han får hoppa så är allt frid och fröjd!



Innan idag så red jag Calle & Toppis. Ut i skogen med båda i ca 50min var :) Calle var jättefin, plumsade mycket i snön och tog även en liten galopp där för stärka konditionen, han var rätt duktigt trött efteråt sen! Toppis var som vanligt en bulldoser i repris, dundrade rätt in i ett nedfallet träd med mig så jag fick det i huvudet, tappade balansen & flög bakåt(satt dock kvar, men det var näääära). Hjälmskärmen flög rätt ner i snön och all snön från trädet var borta. Något sur på honom så vi tränade mycket halter efter det :) Annars lugn i traven, hade bra kontroll och han lyssnade på mina hjälper :D Men ett litet skarpare bett skulle inte vara helt fel nu, blir till att köpa ett nästa vecka!



Tog massa bilder idag, men har verkligen inte lust eller ork att lägga upp dom nu, men imorgon ska de minsann upp :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se