Första dagen i skolan efter lovet!

Kan ju säga att det sög riktigt hårt, timmarna segade sig fram -.- Ibland är man inte alltid så motiverad till skolan, händer alldeles för ofta just nu! Snart är det iaf fredag & det betyder Göteborgs Horse Show :D Im so excited! Kommer nog komma hem med en hel bil full av hästprylar, skulle inte förvåna mig nu när plånboken är fet ;$ Förutom att shoppa så kommer det bli riktigt kul att se alla fina hästar, duktiga ryttare och mycket mer :)

Iaf så kom jag hem strax innan 4, slängde i mig lite käk & sen ut till stallet.

Red ut en tur med Debbabus :D Det snöade som bara den & Debbie är ju lite känslig mot att få snö i öronen, så tog på öronluvan :) Verkligen något att rekommendera för alla som har en häst/ponny som hatar att få snö i öronen, funkade perfekt! Hon såg så söt ut och undrade nog själv varför hon skulle ha på sig den, rider ju inte ofta med sådana. Men tack vare den kunde vi koncentrera oss på själva ridningen utan att hon skulle försöka förhindra att snön kom in i öronen. Hon var ruskigt fin idag ;] Jobbade superduperbra & verkligen lyssnade på mina hjälper, underbaart härlig känsla! ♥ Krävde inte så speciellt mycket idag utan bara red på som vanligt, la in någon sidvärtsrörelser & mkt tempoväxlingar, tänkte lite själv på min sits & inverkan så att jag påverkade Debbie rätt :) Galopperade i den nya snön som kommit, var nog uppåt 4dm, men det var ingen nöd på henne inte ;) Hon drog iväg & fick kämpa i snön uppför vägen, helt sjukt vad mycket energi den ponnyn har :> Och efter galoppen la hon i skrittväxeln och skrittade raskt hela stora vägen, jobbade henne lite smått i skritten och där var hon också sjukt, sjukt fin! Älskar min lilla ponnyskrutt <3




-Gårdagens bilder! Tog några bilder idag, men orkar inte lägga upp dom nu :p

Red runt färgs med Toppis. Han brydde sig inte om vädret ett dugg! Eftersom det har snöat en del idag så fick han trava lite här & var :) Han var riktigt fin från början & dummade sig inte alls, väldigt trevlig att rida så att säga. Skrittjobbade rätt mycket oxå, samt flyttade honom undan skänkeln (:

Pappa hade mockat idag. Så det slapp jag, hästarna fick komma in efter ja ridit Debbie! Snöade rejält, verkar som om det aldrig kommer att sluta snöa? Ca 1m har vi nu, det räcker. Går ju knappt att rida i skogen med hästarna, nu får man ta de plogade vägarna istället.

Veckans planering:

Debbie:
Måndag: Uteritt
Tisdag: Hoppträning
Onsdag: Uteritt-skritt,trav
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Uteritt
Söndag: Uteritt/dressyr

Toppis:
Måndag: Uteritt- skritt, trav
Tisdag: Vila
Onsdag: Uteritt/banan
Torsdag: Uteritt/banan
Fredag: Vila
Lördag: Uteritt
Söndag: Uteritt

Bombay & Calypso vet jag inte riktigt ännu. Pappa rider Bomben när han får tillfälle & samma sak när det gäller mig & Calle :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se