Göterborgs Horse Show 26/2-2010

Gårdagen var helt underbar :D Drog iväg innan 6 till gbg, hästarna fick komma ut vid 5 i mörkret, hade strömavbrott så stallet var helt kolsvart oxå ;s Men de brydde sig inte så värst! Väl framme i gbg så satte vi oss och kollade juniorhoppningen, många bra ryttare & en del mindre bra som sagt! :) Efter det var det internationell 140 hoppning, skoj :) Dressyr efter det, som vanligt tycker jag det blir ganska drygt efter ett tag så vi stack & åt på donken och sen gick vi på mässan, shoppade en del faktiskt! Vid 6 var det internationell 150 hoppning där Roffe tog hem segern & Malin placerade sig på en 3:e plats, båda red riktigt bra & Roffe gjorde sina rundor sjuukt bra, han kan den mannen!



Efter det var det frihetsdressyr, såg så himla coolt ut :) En fransman var det med sina 3 hästar, han gjorde så att ena hästen la sig ner & den andra hoppade över den, heelt sjukt häftigt!
Dagen avslutades med Six Bars(höjdhoppning) där Michael Whitaker tog hem segern, han klarade 190 cm :D Han är grym, man ser verkligen att han vet vad han gör!

Sakerna jag köpte:


Jacson ridkavaj- Charlies


Fårskinnspad- Charlies


Schabrak Hansbo- Granngården


3pack kingsland ridstrumpor- Charlies


Fleecetäcke- Granngården


Vantar Thermomaster Jacson wear- Charlies


Foxfire pälsglans- Granngården

Så, det var allt jag fick med mig hem :) Skulle köpt ridbyxor & sånt, men hittade inga par som passade & dessutom var jag alldeles för lat för att prova ett par, hehe. Bett till Toppis köper jag i stan så jag vet att det passar & så. Sen ska jag beställa schabrak+luva från hööks med brodering, hittade inga där tyvärr. Men haffade åt mig det vita schabraket bara för att det var himla billigt, hihi ;D


Alla bilder är mobilbilder så därav kvaliten, men jag väntar på att Angelica ska lägga in sina bilder hon tog med systemkameran imorgon, så då får ni mer bilder :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se