Hästar på rymmen.

Var ute i stallet för en stund sen, bytte täcke & så :) Debbie var supergosig, så höll på att bli fast där nere ;) <3

Kom hem efter en seg skoldag
, då bar det direkt ut till stallet för lite ridning av hästarna(trodde jag). Skulle ta in hästarna & troligtvis blev de skrämda för något, för de sprang över tråden. Den syns ju inte speciellt bra eftersom det är så jäkla mycket snö som täcker den mesta delen. Sedan försvann de, jag trodde att jag kunde springa ikapp, för de springer säkert inte så långt(trodde jag återigen). De skenade 7km bort och fick med sig Ann-viols häst oxå. Full kalabalik, alla i "byn" kom & vi letade efter ett par försvunna hästar, bilar som kom pekade vart de hade sprungit, sjukt läskigt. Efter mycket telefonsamtal & en uppskärrad Sophie som ville ha tillbaks sina hästar så fann vi dom, som sagt 7km hemifrån ;o Vi var så himla rädda att vi skulle hitta någon häst på 3 ben ;s De hade ju inte sprungit sakta precis, personer som mötte/hade sett dom sa att de var helt galna. Fick tag på hästarna ute på en åker sen, jag fastnade i snön & mina ridbyxor var helt dyngsura, hästarna var helt dyngsura av svett. Ett rejält galoppass för dom blev det ju trots allt, 7km på 10minuter, helt sanslöst! Fick leda dom hela vägen hem sen iaf, Debbie var fortfarande pigg & traskade på :) Skönt att se att de mådde bra ivf! Efter mer än 1h vandring så var vi hemma, trötta men otroligt glada att hästarna inte skadade sig :D Dock så såg det ut som någon häst dragit omkull på vägen, i snödrivan, men inte konstigt när Bombay inte hade broddar(som han alltid har annars).







Vi kollade igenom dom väldigt noga när vi kom hem, slängde på fleecetäckena. Som jag som sagt nyss varit ute & bytt. Nu ska de vila ett par dagar ifall de skulle ha sträckt till sig eller har träningsvärk imorgon.
Gick bort till grannen sen & red Calle på banan. Det var sjukt mycket snö så han fick verkligen kämpa, men fin var han :) Jobbade igenom i alla gångarter så han blev lösgjord, gick ju typ bara att rida på fyrkantsspåret, men gjorde några volter då och då ;d Blir nog han imorgon oxå, nu när alla mina vilar!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se