Hemma igen! :)

Kom hem inatt från Göteborg, steg upp halv 9 för utsläpp av hästarna :) Därefter blev det frulle innan Angelica åkte hem. När hon hade åkt gick jag ut till stallet och mockade innan Emma kom!

Vi red ut en sväng på Debbie & Bombay. Den turen slutade på 105 minuter, men vi tog det väldigt lugnt eftersom de haft vila 3dagar nu :) Blev mestadels skritt. Debbie kändes superfräsch idag, likaså jag :) Var på ngt sett så himla lätt att rida, riktigt härlig känsla. Hon var piggelin som satan, kändes verkligen att hon samlat på sig lite energi dessa vilodagar för hon hade mycket ork att lägga på att bråka till en början. Hon tyckte det var läskigt när det ramlade snö från träden, började skutta runt & ville inte gå fram, backade dessutom ner i diket ibland o småreste sig, vem är det som bestämmer egentligen ställde jag mig själv? Till slut så gick hon över gränsen, så då fick jag säga till henne rejält & när hon väl fattade poängen kunde hon snällt fortsätta, buuushästen! ;) ♥ Men snön var fortfarande liiiite läskig, men hon var duktig som gick framåt än bakåt. Hon låg på rätt mycket i traven, försökte få henne lite lugn genom att göra förhållningar, sidvärtsrörelser mm & stundtals lyssnade hon upp och började söka sig neråt i formen ;] Studsade lite i galoppen för hon ville sååå gärna galoppera av sig lite energi, men underlaget var lite slaskigt så fick ta det lugnt.




Hon är för bäst, den lilla ponnyn! ♥


Red ut en sväng med Toppis! Blev mest skritt, men fick in lite trav här & var :) Han var pigg han oxå, hade jag ridit ner om bokedungsvägen hade vi hamnat i diket kan jag säga. Han var lite överallt i traven, men stundtals lyckades jag samla upp han ganska bra :D Jobbade honom imellanåt i skritten, mest med lite halvhalter, så han skulle lyssna mer på mina hjälper!


Fixade det sista i stallet. Sen gick jag in & kollade på hästhoppningen från Göteborg, Abdulla vann :) Synd att Roffe petade ett hinder, annars såg det riktigt bra ut!
Ut & släppa in hästarna efteråt, det är ju mildväder så då passade vi på att ha ute de lite längre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se