Hoppträning!

Riktigt seg skoldag idag ;s Hade först 3lektioner, sen 3h hål & därefter en meningslös biologilektion som mestadels av klassen struntade i, men duktig som jag är stannade jag kvar, haha :) Kände att jag ändå lika väl kunde stanna kvar i skolan ändå, men dock ångrar jag mig nu.

Hopptränade Debbie nu ikväll :) Hon hade mycket huvud idag, la mycket energi på att bråka istället för att fokusera på hindrena. Framridningen gick jättebra, hon lyssnade på mig & gick stundtals riktigt bra :D När vi kom till själva hoppningen så blir hon så himla laddad & stressad, lite fööör mycket energi så att hon lägger det på allt det onödiga. Men tycker det är super att ha med henne på lektion med massa hästar eftersom vi alltid har haft lite problem på framhoppningen ute på tävlingarna, då hon stressar upp sig och allt blir pannkaka, detta passet var ju mycket liv och rörelser så det var perfekt träning! (: Fick helt onödiga stopp som jag hade kunnat förhindra om jag varit mer bestämd, men när hon väl hoppade så hoppade hon jättefint & hoppade väldigt väl ;) Hoppade räcken på volterna och jag fick jobba massvis med att tänka lite öppnatänk då hon gärna skulle putta in rumpan och bli ställd utåt och det kändes verkligen skillnad när man lyckades få henne rund. Ibland stängde hon av mig helt & bestämde helt själv, detta måste vi jobba med nu framöver, mycket lydnad så att säga ;] Och när snön försvinner(om den nu någonsin gör de?) så tyckte Lotta att hon skulle gå ca 2-3 pass per vecka med markarbete så hon får det till en vana, annars blir det så stor grej av det när det är hoppning någon gång ibland och framförallt att hon inte ska ha så mycket huvud, hon är ingen lät ponny precis ;p Men helt underbar när man kommer underfund med henne! ♥


SOMMAR-VINTER


Kom hem vid 8-tiden. Ingen hade hunnit mocka så det blev full rulle efter jag fixat klart Debbie ;d De andra hästarna fick komma in strax därpå, nöjda att få komma in i värmen :)) Gick in vid 9, käkade o duschade! Nu måste jag tyvärr plugga inför läxprovet i historia imorgon, suurt!



Kommentarer
Amanda

Om du ser detta, så behöver du inte rida Calle i helgen, Sofie och jag ska ha han i helgen!

Kram Amanda & grannen på Kongsryd

2010-02-24 » 20:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se