Its snowing man..

Usch ja, det är snöstorm ute! Inget kul alls, men kanon att man hunnit rida hästarna innan iaf :) Jag hoppas faktiskt det kommer massa snö tills morgondagen för då skippar jag markarbetsträningen med Debbie i Persö & tränar här hemma istället, blir lugnare så :) Men vi får se! Nyttig träning att ha massvis med hästar farandes omkring oss oxå.

Pappa tog & släppte ut hästarna idag
, så jag sov till lite efter 9, eller snoozade kanske man ska säga? Ställde först klockan på 7, men kom inte upp ur sängen då, hehe. Iaf så slängde jag i mig lite frulle, sen drog jag ut till stallet o mockade :)

Red ut en sväng på Toppis i ca 1h. Han var helgalen idag, var rättså rejält trött på honom efter passet. Han skulle bara dra, la sig på bettet & blev otroligt stark, inte var det till någon stor hjälp heller när han började gå på sniskan & skutta runt -.- När han inte la sig på bettet så tryckte han ihop huvudet till en boll, eller hela kroppen & blev omöjlig att få kontakt med! Knäpphästen i ett nötskal, men till slut så la jag av traven och skrittjobbade honom vägen hem :) Gick ju knappt att få någon ut av traven, han var alldeles för laddad och stressad för att lyssna! Han blev slutligen hyffsat fin i skritten iaf (:

Markarbete med Calypso. Skulle ridit ut en sväng först, men skrittade ute & sedan fick det bli banan ändå! Han var superfin idag, faktiskt väldigt roligt att jobba honom då han lyssnade otroligt bra :D Jobbade mycket med övergångar, fram- & bakdelsväningar och det gick suveränt! Travade över en bom till en början innan jag gick började hoppa räcket. Han har lite svårt att bedömma avstånden, så till hjälp hade jag en bom med 1 galoppsprång-räcke och han hoppade fint :) Visst hade jag velat att han skulle hoppa upp sig lite mer & bli lite mer rund i språnget, men jag är nöjd över honom!

Hovisen var här nu ikväll. Skodde Debbie & Bombay! Jag passade på att träna styrkan i benen samtidigt, satte mig i 90graders vinkel & efter 70s gav jag upp, alldeles för jobbigt! Eftermockade & gav hästarna mat efteråt sen innan jag gick in för kvällen. Hovisens bil startade inte, så bärgningsbilen fick komma.


kollade på denna nu ikväll igen, så hiiimla braaaaaaa ;D Helt besatt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se