Måndag 15/2

Har varit dålig på att uppdatera nu, men jag har faktiskt inte hunnit! Imorgon åker jag till Linköping för att gratta min bror som fyller 21 år :) Så det kommer nog förmodligen inte bli någon uppdatering där, kanske om jag lyckas fjäska till mig en dator, men för en gångs skull ska jag försöka vara lite social mot de övriga familjemedlemmarna. Jag tror de skulle uppskatta det, hehe. Min kompis Hanna fyller 16år imorgon oxå, grattis i förskott! Och jag missar festen :( blöö.. Aja sådan smällar man får ta ibland! Ska iaf bli sjukt kul att få komma iväg ngnannanstans! Debbie ska få gå ett pass imorgon innan vi åker, så blir till att gå upp vid 6 för mockning & sånt med :)

Idag har jag(tro det eller ej), lyckats släppa ridningen lite & åkt pulka hela fm med Angelica :) Riktigt roligt faktiskt, har lite ont i baken bara då jag utmanade ödet genom att åka i slalombacken, haha! Där vi var har det funnits en slalombacke & liftar, men det är helt borta nu, jättesynd då jag skulle velat åka slalom.

När jag kom hem red jag ut en sväng på Debbie :D Hon fick gå ett skritt/trav-pass ute i skogen, väldigt lugnt så att säga :) Krävde inte så mycket utan strosade bara runt lite, mysigt det med. Gjorde lite sidvärtsrörelser för att hon skulle bli mjuk i sidorna & att hon skulle lyssna på mig, gick jättebra! ;) Hon var med på noterna, lite tjaffsig i munnen stundtals men överlag gick hon super ;] ♥Traven funkade bra oxå, där fick hon mest bara jogga lite lätt utan större krav (:

Red ut en tur på Toppis. Pappa hängde med på Bombay! Toppis var pigg som tusan så han fick mestadels busa av sig energin :) Fick till några öppnor & stundtals gick han jättefint i traven, men sen laddar han på & försöker slita åt sig tyglarna & sticka iväg o busa, detta gjorde han när Bombay kom en bit framför, men annars hade jag rättså bra kontroll.

Blogg.se vill inte som jag, så blir inga bilder nu :/ nu när man äntligen har lite nya bilder så vill den inte ladda upp dom, håll tillgodo tills nästa inlägg;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se