Onsdag 17/2

-ibland(ofta) är det svårt att få till rubriken, hehe.

Tog en liten sovmorgon idag. Så drog mig upp vid halv 9 för att släppa ut de små liven nere i stallet(om man syftar på Debbie då, de andra är lite större, hihi.) Därefter mockade jag & fixade hö, vatten, kraft & lite sånt. Pappa tog Bombays box så den slapp jag. Efter lite frulle så stack jag ut till stallet igen.

Tog mig en härlig tur på Debbie :D Var ute i ca 2h tsm med Ann-viol på Nevvan. Debbie var galet pigg(som vanligt) & skulle då minsann visa vem som regerade imellanåt ;D Ibland fattar jag inte hur den ponnyn orkar hålla igång så fullt ut 24/7 utan att bli det minsta trött, seg? Hon hade nog inte haft något emot en sväng till, men då hade piloten känt sig något oschysst såklart! :) Hur som helst så var hon stundtals väldigt fin, brukar alltid vara svårt att få henne till den nivån jag brukar få när vi är ute i skogen utan sällskap, men jag lyckades ganska bra med arbetet ;] I början var hon lugn & fin i formen, jobbade lite med slalom över vägen för att hon skulle ställa sig lite på de s.k "halvvolterna" jag gjorde, gick sjukt bra ;) Gjorde skänkelvikningar i traven främst för att hon skulle vara vaken för skänkeln & även det gick klockrent! Prinsessponnyn hade mycket krut att lägga på galoppen, där busade hon runt rätt rejält, efter det var hon uppe i varv att hon trippade hela vägen hem sen, too much energi huh? Vid några tillfällen ställde hon sig på bakbenen medans Nevvan bockade för fullt, så de triggade nog varandra rättså mycket, men så länge jag hade kontroll över henne såg jag inga hinder ifall hon busade till det lite, ibland måste man ju få ha lite skoj oxå och inte bara va så seriös hela tiden :). Avslutade passet med att jobba henne massvis i skritt & trav, framförallt i skritten då hon fick flytta undan skänkeln, böja sig för att lossna och hon blev hur fin som helst ♥


Min finaste ponny! <3




De nya senskydden ;)

Red ut en tur på Calypso sen. Jobbade mycket i djupsnön för konditionens skull & shit vad stark han var idag, när det inte passade honom tog han bettet och drog in på en väg, snacka om att jag var lagom sur på han sen. Stundtals var han jättefin och känslig i munnen, men andra gånger var han seg & ngt hängig i munnen! Galopperade på skogsvägen i snön, myys :)) Han var rätt trött efteråt, men tyckte nog ändå det var skönt att motionera lite!

Tog en sväng på Toppis :) Blev sugen på att rida nere vid bokedungsvägen, så red ner dit. Snacka om laddad häst, han gick mest på snedden än framåt & blev som en boll i formen. Helt sjukt vad den långa hästen kan trycka ihop sig så, han ville bara att jag skulle låta honom explodera ut i full fräs, men icke :) Blev lite osams om det och jag vet inte om det var någon trav vi hade där, men på hemvägen fick han sig en genomkörare, massvis med skrittjobb och han tyckte det var riktigt jobbigt att tänka öppna, skänkelvikning osv, men stundtals tog han stöd på bettet och blev fin :D Det gillar vi!


vä: Bombay hö: ngt sur Debbie xd bakom henne: Toppis :)

Imorgon ska jag försöka rida Bombay lite. Slänger upp pappa först, sen får jag se om jag lyckas sitta kvar, men det återstår att se. Debbie ska få sin vila imorgon, det behöver hon verkligen. Jag själv får aldrig någon vila, men det skulle jag nog inte vilja ha heller, jag har det bra som det är ;)

Slutet av veckans planering:

Debbie:

Tors: Vila
Fred: Markarbetsträning
Lörd: Tävling
Sönd: Uteritt

Toppis:
Tors: uteritt
Fred: uteritt
Lörd: uteritt
Sönd: uteritt

Bombay:
Tors: Dressyr
Fred: Markarbetsträning
Lörd: ?
sönd: ?
- eftersom jag inte rider honom så ofta så vet jag inte vad pappa planerat med honom ännu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se