Söndag 14/2

Vaknade upp vid 8-tiden. Stack ut till stallet & började dagens vanliga sysslor, släppa ut hästarna, mocka osv :) Sen blev det frulletime innan det var dax för lite motion av hästarna.

Red ut en runda på Debbabus :) Blev en sväng ner om bokedungsvägen som tog ca 90minuter, sjukt härligt! Debbie var helt underbar, var verkligen samarbetsvillig :D Kunde jobba med sidvärtsrörelser, formen, övergångar och tempoväxlingar & hon bråkade inte emot ett dugg! Var lite i början dock då hon skulle testa min balans genom att dra runt & stegra, men hon insåg snart att det inte var uppskattat från min sida :) Hon var sjukt fin hela bokedungsvägen, travade i bra tempo & jobbade super ;) Galoppen var otroligt lugn idag, inte alls något studsande, kändes som om jag hade kunnat galoppera en låång bit till ;] Men som alltid ska det vara något, just precis i samma veva som galoppen så kommer hela körsällskapet med ett flertal hästar med släde, studsande kom vi ner på en väg bredvid, men kändes så himla ledsamt att det wowkänslan i galoppen skulle gå i kras & precis när hon gick så himla bra oxå.. Efter vi mött dom var det som att rida på en stålfjäder, hon var spänd och hade svårt att koppla av, såg slädar bakom varje snöhög. Men jag lyckades jobba upp henne till nästan den nivån som hon hade innan igen (: Är förutom den delen med slädarna himla nöjd med henne, hon är otroligt duktig min lilla busfia! ♥ Känns som om jag fick lite cred för arbetet jag lägger ner på henne.






Lite färska bilder bjuder vi på ;) Hon är så fin!

Efter att ha kollat på WCH så åkte jag till Nelly. Alltså min kompis haflinger. Mockade först, sen red jag ut en runda. Hon går ju inte så mycket nu iom att min kompis är bortrest under en längre tid, så hon hade ju en del energi att rasta av sig :) Trippade på stora vägen, sen när vi kom in på en bättre väg kunde vi trava & galoppera lite! Hon busade för fullt, men hon uppskattade turen till 1000! Hon var glad & nöjd efteråt. Jobbade lite med övergångar, hon skulle absolut inte stå stilla :p


Old pic! Jag=uppstoppad.

Skulle ridit Toppis när jag kom hem. Men enligt min planering skulle han ju faktiskt få lov att vila idag, sagt & gjort. Kollade på ponnyakuten istället & åkte sedan till Angelica :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se