Söndag 28/2

Jahopp, då är det skola imorgon igen! Dagarna bara flyr förbi, känner verkligen inte för skolan nu, blää. Kom oxå nyss på att en religions-uppsatts ska vara inlämnad på tisdag & jag har sjukt mycket kvar att göra på den, sen ska jag även göra matte-prov imorgon så efter jag kollat klart på filmen "sommaren med Göran" så blir det bara till att göra skiten.. tråkigt, men sant!

Dagen har iaf varit jättebra! Har bara bestått av hästarhästarhästar, något annat hinns inte med. Började iaf med att dra mig upp ur sängen vid halv 9 efter en hel dels snoozande, stack ut till hästarna & tog ut dom :) Därefter blev det att mocka, fixa mat till kvällen & sopa osv innan det var dax för frulle.

Red ut en tur på Toppis. Var ute i över 1h & travarbetade honom massvis :) Lånade Bombays tredelade bett för att se reaktionen, då jag upplevt han som lite "hängig" på det vanliga tränsbettet, märktes en litenliten skillnad faktiskt :) Ska nog se till att köpa ett sådant framöver. Han var iaf väldigt pigg och låg på i traven, fick försöka plocka upp honom och sätta han mer på baken, men det var inte lätt kan jag säga för han var sjukt laddad! Stundtals lyckades jag samla ihop honom & då gick han hyffsat bra ;D



Red till ridhuset med Debbie idag :D Aldrig varit där, det är nytt oxå så jag & Ann-viol bestämde oss för att rida dit. Tog ca 30minuter att skritta dit, så det var inte så farligt :) Jättefint underlag så jag passade på att köra lite markarbete med henne. Hon var sjukt fin stundtals, slappnade av & började komma till ro ;D Då blir hon mjuk och elastisk o blir så himla mysig att jobba med! Gjorde lite öppnor för att se så hon lyssnade på mina hjälper, gick riktigt bra. Eftersom vi hade turen att det fanns speglar där kunde man jobba mycket med sitsen, tjuvkikade lite imellanåt så att jag satt bra & lite hur Debbie gick ;) Jobbade mycket med bommarbete på olika linjer, hon lyssnade grymt bra & verkligen väntade på mig(vilket hon oftast inte vill), hon laddade på som en tok när det kom en bom framför ;] Hoppade ett litet hinder & reglerade tempot, även där väntade hon på mig & när jag gav efter så flööög hon över :`) Supernöjd med henne, tog även lite svårare linjer & det klarade hon strålande ♥



Kom hem vid 5-tiden. Gick in & käkade, hästarna fick komma in vid 7 sen. Kollade på ponnyakuten oxå :)

de nya bilderna får ni imorgon om datorn vill samarbeta, just nu måste jag verkligen plugga & jag är sjukt trött på denna cpdator, den har hållt på att stänga av sig och inte ta in olika filer hela dagen.. Vi får hoppas den vill imorgon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se