En dag full med aktiviteter.

Sover gott gör jag nog snart efter denna dag, haha :) Började iaf med skola, bad först! Simmade några längder and so on, sen var det samhäll, matte & kemi, efteråt lunch! Sen brast helvetet igång, haha skämt åsido! Var med i norråsaklassikerns ländskidor som gick ut på att åka 13km. Inte stått på skidorna sen förra gången vi åkte i skolan(alltså 1år sedan), men allt gick helt okej, inget bra underlag, skitsegt med skidorna som "bromsade" hela tiden, dock inget bklåtglid iår :D Lyckades ta mig runt, nöjd över det iaf, men åkte bokstavligt talat som en kratta, inte min grej som sagt!
Kom hem 16.40, drack varm oboy & sen stack jag bort till grannen.
Red Calle på banan i 1h. Han var väldigt samarbetsvillig, kändes himla fräsch :d Jobbade på som bara den och la sig inte ett dugg i handen, verkligen mjuk och följsam, we like it :) Lite loj i galoppen, fick vara på honom så inte tempot segades ner! Skuttade över ett kryss på 50cm på slutklämmen, en del gånger kom vi kanon, andra gånger helt hopplöst, han har rätt svårt att bedöma avstånden själv och gillar helst att komma lite nära, därför tryckte jag på honom några gånger & hoppen blev mycket finare när han har lite mer tempo över hindret!
Mockade stallet. Styrketräning på hög nivå, sen fick jag hoppa som en galning på torvbalarna som hade frusit -.-, efter mockning fixa jag hö, vatten, foder & sopning när hästarna kom in :] Gosade med Debbagull, mysponny! ;*
Enligt min planering skulle jag rida Bombay oxå. Men pappa kom hem alldeles för sent & jag behöver hans hjälp för annars tar Bombay kommandot och jag ligger på backen och krälar ;s Inte alls kul med en 4åring på 175cm när han sätter den sidan till, jag har inte en chans med mina korta ben :p Så han fick återigen vila.
Duschat och lite nyss. Käkar godis nu, blir sängen snart förmodar jag! Faktiskt inte alls trött efter dagen som jag trodde jag skulle va, hade mer än gärna stannat kvar i stallet och ridit mer idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se