Ensam fredag!

Sitter och slänger i mig massa godis, väntar på att mamma & pappa ska komma hem, seegt! Kollat på lets dance innan oxå, helt fel som åkte ut tycker jag. Inte så insatt i det iaf, men tycker Mattias & Claudia är bäst :)

Skoldagen rullade på fort idag, för en gångs skull tyckte jag det var roligt på bilden! Vet inte varför, men helt plötsligt var jag så inne i det :) Det är faktiskt kul att måla när man känner att man inte är så hopplös trots allt. Justeja, försov mig i morse så fick fixa mig på 20minuter, var sjukt trött & inte ens kaffet hjälpte den här gången, jobbigt!
Slutade 13.45, direkt hem till hästarna! Pappa hade ridit Bombay på morgonen, hade gått bra!
Red ut en sväng på Debbagull :D Hon var piggelin och mest förvånad blev jag att hon tog intiativet själv och gick ner i diket för att komma förbi ett nedfallet träd, hon som brukar vara så rädd var hon placerar hovisarna någonstans :p Jobbade mycket med min position idag, man blir ju oftast lite "hemmablind " och helst när man är ute i skogen, slarvar med en del saker, så tänkte till extra på det & tog lärdom av de småsmå felen som Åsa tipsade hur man skulle förhindra för att få det där sista perfekt :) Debbie undrade nog lite fundersamt varför jag helt plötsligt var så petig i skogen?, men sedan kom hon till ro oxå & stundtals gick hon klockrent ;) Travade i mängder, satt ner ibland, gjorde öppnor, slutnor, skänkelvikningar mm för att känna att ponnyn var med mig, jorå det var hon allt. Första galoppen var kontrollerad till en viss gräns, sen kunde jag inte annat än att lätta lite på tygeln & swisch så var vi om hunden, haha :> Galopperade lite till efteråt, då var hon väldigt tjaffsig, hotade med att hoppa ner i diket och kasta sig om jag inte lättade på tygeln, men till slut gav hon upp och blev fin, underbart!
Tog ut Toppis en sväng. Han var pigg, dock skrittade jag mest :) Travade pyttelite på skogsvägen, då blev han laddad, huvudet ner, springa på sidan eller dra iväg, tur man har någorlunda bra pejl på hans fasoner! Efter traven var det full rulle hem, han skrittade på som om han var på väg att miss tåget, knäpphästen :)
Mockade stallet, fixade hö, vatten & foder, därefter kom hästarna in :] Kom in efter 8, dusch, godis & lets dance.


Hoppas man får sådana röda tretorn snart ;D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se