Hoppas!

Jag hoppas innerligt på en sak, tyvärr kan jag inte dra upp det här än på bloggen eftersom det inte är klart ännu, men håll tillgodo :) Imorgon kommer det nog mer info & jag avslöjar hemlisen!

Dagen har varit mycket bra, mycket tillbringad tid nere stallet. Ställde klockan på 8, men kom inte upp förens 20min senare, därefter direkt ut till pållarna :d Efter utsläppet mockade jag, fixade allt i stallet så jag kunde lägga all fokus på ridning av hästarna, sen blev det frulle.
Red ut en runda på Debbie :D Blev en härlig tur på 2h i vacker solsken & med trevligt sällskap, Emma på Bombay & A-v på Nevvan hänkade på! Debbie höll låda hela vägen, hon har alltför mycket energi ibland den damen ;) Jättefin i början av traven, men sen när vi blev placerade i mitten så började hon hoppa runt, kasta sig osv, tur man är så pass van vid hennes busigheter så man vet hur man ska hantera det nuförtiden :) När hon höllt på att busa runt blev Bombaybebis(som gick sist) laddad så vi fick byta plats, jag har ju en aning mer kontroll på Debbie(fast man kanske inte alltid ser det) än vad Emma har på Bomben så det var bäst så! Debbie hatade förslaget, men lugnade sig ganska snart. Travade massor på slutet, kändes så himla super att vara sist så jag kunde jobba med tempoväxlingar, lydnadsövningar & framförallt träna henne på att gilla läget som det är, detta gjorde så vi hamnade en bra bit efter, men hon lyssnade grymt bra efter massa bus & gick riktigt, riktigt bra :] Blev dock lite stark stundtals, men det vara bara att kämpa o kämpa! La in lite galopparbete, hon såg gärna sin chans att kuta efter de andra då, men när hon väl kom tillbaka gick det även där finfint! Nöjd över min lilla busfia ;* ♥ I skritten begärde jag inte att hon skulle gå 3:a utan då fick hon tillåtelse av piloten att smita förbi de andra :>
Efter lite fika red jag Toppis. Blev en sväng på 1h, han var piggelin :) Travade lite på skogsvägen, han drog ner huvudet och blev som en banan i formen, eller drog han upp huvudet i vädret & sprang, busbus. Pullade på ganska bra i skritten, han är en fuling & när man mist anar det tar han bettet och drar fram så en själv "flyger" framåt.. Men annars var han hyffsat fin :d
Dressyrpass med Calle på banan. Jobbade i 40minuter, sen gav jag upp för kände att koncentrationen inte var på topp & då gick det ut på hästen oxå. Stundtals var han superfin, andra gånger gick det sådär. Vet att han kan bättre, idag var han lite tung i handen & något seg så kändes inte så rolig(som han brukar) att rida :P Men jag ska vara nöjd, har en tedens till att vara lite av en perfektionist! Går det inte bra trycker jag ner mig själv genom att tycka jag rider uruselt mm..
Iaf, släppte in hästarna vid halv 7 :) Efteåt gick jag in, mormor & låtsasmorfar var på besök så åt lite gott. Nattade pållarna vid 10.
Nu ska jag kila vidare,
Pussss!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se