Jag kan väl avslöja hemlisen lite då.

Berättade en liten sak igår som jag lovade att avslöja idag, tyvärr är det inte klart ännu, men jag kan nog nämna att det lutar åt att vi kanske får hem en till häst snart :D Jag lovar mer info om det snart, måste provrida den först osv :)

Drog upp vid 8-tiden, ut & släppa ut hästarna :) Sen mockade jag hela stallet & fixade allt. Därefter blev det fulle!
Red ut Debbagull tsm med pappa på Bombay :D Blev en 90minuters runda, hästarna pigga & glada. Bombay busade ingenting, däremot var Debbie i gasen(som vanligt) ;) Duktig var hon som kunde trava bakom Bombay som galopperade, men man kände verkligen hur det kliade i hovarna på henne & hon väntade på min signal att galoppera efter, kändes super att ha kontrollen över henne och kunna reglera tempot på henne utan att hon ska vara så inriktad på att "jaga" hästen framför :`) Kunde inte undgå att lätta lite på tyglarna i galoppen sen, var så himla härligt & man kände verkligen hur hon tog i :] La in ett litet arbetspass med trav, dock ville inte Debbie som jag ville, detta slutade med bus, galopp & nästan galopp i diket, stegringar, men efter en hel del slit från min sida så slappnade hon av någorlunda, accepterade 2a platsen & sökte sig neråt i formen, blev stundtals riktigt fin :D Duktiga sötponnyn gick över bron utan problem, stoolt! ♥
Fikade efter, sen kom Carl :) Kollade på film & så, trevligt :d
Skrittade/travade(lite) en runda på 40min på Toppis (: Han var pigg, skulle trava litelite & då åkte huvudet ner mellan benen & busade lite, men den där bockningen kom aldrig som tur var! Söt var han när han råkade trampa på is så den sprack och vatten for upp, hoppade 1m upp i luften & 1m fram, hahaha :)
Nattade pållarna, sen gick jag in. Har käkat lite kvällsmat, kollat på ponnyakuten som mamma spelade in när jag var ute o red, haha. Ska kolla på gymnasium nu & troligtvis söka ikväll, scary jao.
Pusss & godnatt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se