Markarbetsträning på dagens schema!

Fick veta idag att när våran hund försvann under ridturen igår så stack hon till stället där min bror släppte av henne & var kvar där i ca 1h, de som bodde där försökte kalla in henne men hon var så himla osäker så hon stod & skällde så de hade ringt runt till alla grannar och frågat om de visste någon som hade en svart hund, haha! Men när de hade gått därifrån, just då sprang hon hem igen och precis i samma veva som mamma var där och skulle hämta henne, lyckat :P Hon var ju med mig när jag red Toppis sen så, så skärrad var hon nog inte, bara väldigt hungrig :)

Aja, skolan var helt okej idag! Glömde totalt att läsa biologin och fick inte chansen till det på bussfärden in så failade på förhöret, höhö. På musiken fick vi dansa salsa, gick något bättre än förra gången faktiskt, men annars är det inte min specialitet precis ;d
Markarbetsträning med Debbagull i Persö sen :D Hon var väldigt laddad, kollade nog lite för mycket på bommarna att hon glömde att lägga lite fokus på arbetet. Har ju inte tränat det så mycket nu i och med underlaget, så hon var nog sugen på det ;) Tränade mycket med volter i början, jag la in lite öppnor oxå för att få henne extra lösgjord, ville gärna kasta ut baken på volten, men stundtals gick hon riktigt bra & andra gånger mindre bra! När vi kom till själva bomarbetet blev det livat, hon ville helst kuta runt och hoppahoppahoppa medans piloten ville ha en lydig ponny som lyssnade på en, blev en liten kollision där men vi fick bättre och bättre kontroll över henne & till slut gick det riktigt bra det med ((: Hon blir lite extra laddad när man har galoppbommar, sen avbryt till trav & travbommar därefter, fattar inte riktigt hur man ska bära sig åt, hon vill ju helst galoppera, så blev en liten miss och hon hoppade över travbommarna, haha :> På slutet var hon verkligen sjukt, sjukt underbar! Satte mig ner i sadeln & kände den här härliga känslan att hon faktiskt kom till ro & arbetade grymt bra ;* ♥ Himla underbart.
Kom hem vid 8, fixa Debbie & sen stallet så fick hästarna komma in då. Egentligen kommer de in mycket tidigare, men pga att vi var borta så fick de stå ute i snöfallet några timmar extra.. Äsch, de klarade sig prima!
Hann inte med så mycket mer efteråt, blev in och äta mat, sen duscha och nu sitter man här. Fysiklabben ska vara inlämnad imorgon så ska dra mig upp till sängen & börja anteckna nu :] Lyssna på musik oxå, alltid ett måste!
Pusss & godnatt!
Kommentarer
Akselelin

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2011-07-29 » 08:43:00
URL: http://akselelin.blog-howto.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se