Söndag!

Söndagen har rullat på som söndagar alltid brukar, man känner sig rättså depp efter tanken att det är skolan imorgon kommer krypande titt som tätt, nu börjar allvaret! Prov & sånt skit väntar, på torsdag ska vi åka skidor 13km, hej träningsvärk! Kommer göra bort mig totalt, jag & skidor?? Näj, inte min grej precis.

Ställde klockan på 8, men jag var så trött så snoozade till halv 9 innan jag traska ner till stallet :) Släppte ut ett par fyrbenta vänner, sen så drog jag igång och mockade. Blev klar med hela stallet tills 9.45, då blev det frulle.
Tog mig en tur ut i skogen på Debbagull :> Slutade med att det blev en långisrunda, men lika härligt det med i snöstormen :D Debbie var duktig & gick fram överallt, inte ens alla råddjur som vi stötte på var skrämmande (: Dummade sig lite hos Olivia, ställde sig på bakbenen & försökte leta spöken här o där, men vi kom framåt till slut! Travade på bokedungsvägen, riktigt samarbetsvillig var hon, jättehärligt att jobba med henne då! Vi mötte massa skidåkare som gjort skidspår på mina ridvägar -.-, Debbie blev rädd & drog iväg när de kom, men lugnade sig snart efteråt! Tog en uppfriskande galopp, hon var riktigt laddad & studsade, men jag kände ändå att jag kunde plocka med henne lite utan att hon blev sur och bråkar, det är gudabra ;* Hoppade ett hinder oxå ute i skogen, var inte beredd att hon skulle ta i så väldans så kom lite i bakåtvikt, men fint hoppade hon. Min ponny är massa underbar!  På hemfronten skulle jag plocka upp mitt borttappade senskydd som legat ute i snön i 1vecka, men hittade det inte :o och jag såg ju det igår, måste verkligen ha det nu, aja!
Gick in sen & gjorde inte mycket, sjöng lite of course, haha :)
Ikväll när pappa kom hem red vi en sväng, jag på Toppis & han på Bombay (: Toppis var riktigt på idag & busig som bara den, huvudet försvann rätt så mycket där i början, hahah! Vi skulle rida lite på åkern när vi kom hem och jag förberedde mig för det värsta, men Toppis tog det förvånatsvärt lugnt :d
Nattade pållarna efteråt, nu har jag hunnit med en del efter det så ska väl kolla film nu innan sängen kallar. Jag som trodde jag skulle va duktig att göra läxan nu idag när jag bara skulle rida 2 hästar men icke, lite för lat för skolarbete just nu känns det som and its not good!
Pussss!



Bjuder på den här otroligt seriösa bilden ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se