Sovdags nu!

Min bror ska strax ha datorn, så måste skriva en snabbis om dagen, iaf så var skolan helt okej idag! Volleyboll på idrotten & jag fick riktigt jäkla ont i handleden sen ;s Inte bra, inte bra! Var en hel del tråkiga lektioner så som fysik & historia, men det gick enkelt och smidigt.
Angelica hängde med mig hen efter skolan, riktigt skoj!
Red Debbie tsm med henne på Calle :D Var ute i 90min, hände både det ena & det andra! Glömde pannlamporna hemma så det var väl inte det smartaste för man såg ju knappt vägen, det var bara helt vitt ;o Därav blev vi lite skärrande när vi red på en skogsväg & jag fick syn på en svart prick framför som rörde sig, jag ropade och massa, men inget svar, sjukt läskigt! Vi vände och just då fick Debbie fnatt och skulle dra om Calle, bara det att det var ett djupt dike bredvid som vi hamnade i och hon fortsatte studsa runt och jag hade fullt skjå med att få sitta kvar i sadeln :) Travade en hel del både i djupsnö och där de hade plogat, hon var fin stundtals ;) men sen kan hon bli lite "springig" i benen och öka tempot mer o mer, men det är bara till att göra förhållningar hela tiden. Tränade styrkan genom att galoppera en liten längre sträcka på bokedungsvägen, hon var piggelin och skulle helst springa på sniskan och hoppa runt, men jag lyckades då och då få henne till det stadiet jag krävde av henne, alltså att få henne framåt med kontroll och få henne rak osv :> Hann med några öppnor oxå, då blev hon riktigt fin därefter :)) Busfian! ♥
Mockade & släppte in hästarna därefter!
Sen skulle vi tolka efter Toppis, gick inget vidare bra, höhö! Angelica var tvungen att åka hem så jag red runt färgs med honom istället :) Han var duktig & gick på bra i skritten, travade några steg & då åkte huvudet mellan benen och jag hade helt plötsligt inget framför mig, haha.
Fixa lite i stallet sen, nattade pållarna och infärd.
Nähe, nu väntar packningen! Bad & skidor imorgon -.-
Pusss & godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se