Utvecklingssamtal!

Kom hem efter 8-tiden från utvecklingssamtalet & ja, jag överlevde :D Höll allvarligt på att somna, så himla segt -.- Lämnade in lappen om gymnasieval till syon sen, valde Tenhult med inrikting hästhållning som 1:a val & njudungsgymnasiet i Vetlanda med inriktning musik, sång som 2:a :) Skönt att lämnat in och bestämt sig, visserligen visste jag i princip från början vilket gymnasium som var intressant för mig, men det blir ju en hel del funderingar kring valet ändå, så man verkligen väljer rätt, men det tror jag har gjort nu iaf.
Dagen har väl rullat på som alltid. Skolan gick bra, fick en hel del skrattanfall, går liksom inte att hejda, hehe!
Direkt till stallet efter skolan. Mockade & gjorde klart allt i stallet förutom vatten & sopning, vattnet fryser ju ganska lätt annars om man inte väntar med det till insläppet. Käkade efter, sen drog jag bort till grannen för att rida. Mina hästar har fått lite vila nu måndag, tisdag. Debbie behöver det verkligen, inte för att hon behöver ladda batterina för motorn finns i alla lägen,men hon kan behöva koppla av lite oxå ibland ;) Toppis kanske få gå imorgon efter hoppträningen, beror på vädret. Ska iaf hoppa en lektionhäst imorgon!
Iaf red Calle :) Jobbade honom i mer än 1h, först red vi ut en sväng! Han var lite tittig, men inte överdrivet, la sig lite i handen när vi travade, ville inte riktigt samla sig och han blev lite stark så tyglarna gled lite ur mina dåliga vantar + att mina fingrar var frusna :o Travade på en åker oxå, lyfte riktigt bra på benen :d I just samma veva kom en travhäst i hagen bredvid i full fräs, Calle blev rädd & vi höll på att hamna i diket, hjärtat dunkade oerhört fort och jag trodde han skulle kuta iväg, hallå en travhäst var det ju, inte en älg? Han gick piaffliknande en bra bit sen, var riktigt skärrad efter den incidenten & ville inte riktigt lyssna, blev värre när jag knäppte på pannlampan, då skulle han försöka hoppa undan från "ljusfläcken". Galopperade på banan när jag kom hem, gick hyffsat :)
Släppte in hästarna. Ronja var som en tickande bomb & ville helst busa. Nu efter utvecklingssamtalet nattade jag dom, myste med Debbagull ;*
Nu, ska jag kila vidare.
Pusss!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se