Dagens ridpass!

Debbie: Red på banan i 1h i spöregn. Fy sååå blöta vi blev, men väl påklädda så funkade det för det mesta! :) Ibörjan var hon rätt besvärad, men till slut när vi blivit lite uppvärmda gick det riktigt bra! Hon var superduktig, visserligen fanns det en hel del saker till att jobba med, men med tanke på omständigheterna(tänk spöregn) så var hon klockren ;) Blev lite galoppintervaller & jobbade rätt mycket på volten, stort + för galoppen även fast den "brast" lite ibland.. Som avslut travade jag av henne, hon var rätt springig så fick jobba rätt mycket där & sen gjorde jag sidförande hjälper för att hon skulle lyssna på mig! Försökte även få lite mer power i skritten utan att tappa formen, vilket funkade bra till slut! :)


Älsklingsponnyn! ♥
(blev ingen flytt till helgen, utan den hästen i det stallet kommer hit imorgon istället, sen på söndag kommer det ytterligare en häst som ska gå på sommarbete här)

Toppis: Han vilade! Stod & frös som ett asplöv när jag skulle ta in de vid halv 6 & det spöregnade hela kvällen också, så kändes inte alls schysst att tvinga honom ut i skogen när han torkat & äntligen blivit varm..
Kommentarer
N

Sv: Nej, men ja måste dit nästa år! :D Det verkar va sjukt kul :)

2010-07-29 » 23:30:42
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Sara

sv; Vad bra!:D Åh tack så mycket!:D

2010-07-29 » 23:35:05
URL: http://hastbloggeen.blogg.se/
Vidarmarlene

Excellent site!

2010-12-20 » 10:12:11
URL: http://vidarmarlene.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se