Stallbyte!

Imorgon byter Debbie stall. Tänkte jag skulle få känna på känslan att varje dag få ta mig ut till ponnyn på lite längre avstånd, bortskämd som man är har man ju bara några meter till vårat stall.. ;) Anledningen till detta är för att en häst i det stallet ska iväg över helgen & den andra hästen blir då ensam, så Debbie är så snäll & ska vara lite sällskap åt denna då tors-sön :) Hon har gått med det stoet innan(när det stod hos oss förra vintern) & de var verkligen bästa vänner, så det blir antagligen ett kärt återseende imorgon! Flyttar upp mitt picpack dit & kommer hålla till där när jag ska rida Debbie, blir nog bra!
Ska regna i helgen & det är jag lite orolig för! Men i sådana fall ska de tas in då, annars kommer Debbie få ha rejält regntäcke på sig så hon inte fryser. Hon är ju som sagt känslig för sådant!
Jag kan passa på att motionera dit & hem. Perfekt att ta sig en springtur fram & tillbaks när jag tittar till henne o sen cykla upp när jag ska rida :) Kanon!

På tal om regn. Sitter & väntar in regnet så jag kan ta in mina pållar inatt, har varit duktig & mockat o fixat stallet för natten, putsat all utrustning & lite andra saker idag. De vanliga vardagssysslorna :P


Kommentarer
N

2010-07-29 » 00:07:51
URL: http://blackijacki.blogg.se/
N

SV: Oj, datorn är lite sär ;)

Det är super :D

Har du gjort något kul idag? :)

2010-07-29 » 00:08:43
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se