Svar till läsare!



Men enligt ridsportsbutiken.net skulle de inte det, men det är ändå rätt konstigt. Antar att det är en fundering många går & grubblar på? Om tretorn advance ska sluta säljas eller inte. Var detta alltså på ridsportsbutiken ni frågade det om? Kanske är just så att en del affärer slutar sälja tretorn, jag vet en affär som gjort det eftersom det inte var någon efterfrågan längre & det var segsålt så de tyckte det inte var "lönsamt" längre för butiken. Enligt den uppfattningen jag har fått så kommer de fortsätta sin tillverkning av tretorn advance & sen också sälja den nya modellen, så att båda kommer vara tillgängliga :)

T.ex. när jag köpte mina röda tretorn. Då sa leverantören vi pratade med att de röda tretorn advance skulle sluta tillverkas & de skulle sälja ut de sista eftersom efterfrågan av just röda inte var så stor längre(jag fick mina då mina svarta gick sönder). Jag tycker inte de verkar ha sålts ut än? Och det är väl samma pris som de övriga färgerna?

Alla säger olika, men vi får hoppas på att det ridsportbutiken säger ang. tretornen är sant! :)

Inlägget jag skrev om tretorn advance kan ni hitta här!
Kommentarer
Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare =)

sv; för privatpersoner kostar det 100 kr/mån (ungdom) sen för vuxna tror jag det är 150 kr/mån, 500 för ungedom/halv år & 800 för ungdom/år.

Men får oss som går på skolan är det gratis =D

2010-07-30 » 21:34:15
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
klara - tävling i bloggen, vinn en namnskylt i trä

jag tror de är så att de har gjort en nyare tretorn advance, eller att de har bytt ut dragkedjan och knappen, och den "gamla" där de va den svaga länken har slutat tillverkas, men om dina av den gamla modellen går sönder så får du byta dom mot den nya modellen :)

2010-07-30 » 22:09:59
URL: http://klarrs.blogg.se/
isabella

sv: mitt inne i stan :) den skolan är ny i jönköping men finns i andra städer också! det är smidigare för mej att ta mej in till stan än till tenhult, och så gillade jag det sättet dom hade lagt upp schemat osv.. :)

2010-07-30 » 22:43:56
URL: http://isabellaf.se
Camilla

HEJ!

detta har inget med inlägget att göra men hur länge har ni haft Mr bomaby? Ska ni på angloriks med honom? Bra blogg förövrigt:) /camilla

2010-07-30 » 23:45:34
URL: http://gesalastall.blogg.se/
Camiilla

2010-07-31 » 12:56:49
Camiilla

okei. Då vet jag, jo jag och min syster ska dit, vi har 2 angloaraber och min syster sitter med i styrelsen.. Jaha, vet du vem i förenigen som ska ha honom? Visst har ni haft han ute på annons på anglohemsidan? Jag hade tänkt komma på honom.. Men är han fortfarande till Salu? :)

2010-07-31 » 13:00:58
URL: http://gesalastall.blogg.se/
Hanna

Det var på equlityline dom sa det, att dom ska sälja ut dom sista och därför fanns inte dom mörkblåa att ta in till mig då mina gamla gått sönder, men jag vet inte :)

2010-07-31 » 13:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se