Dagens ridpass!

Debbie skulle jobbas på banan inför morgondagens tävling :) Tror faktiskt jag stryker ett stort streck över detta pass, satte verkligen Debbie i skiten flera ggr & hon var inte alls på bra humör & man hör ju bara på att den kombinationen inte var så speciellt bra. Hon ville inte alls bjuda till & jag hade inga ideér hur jag skulle hantera henne när hon tjurade ihop, woho privatlektion snart? Jotack. Sen var det samtidigt som jag en häst som hoppade på banan & hon laddade som tusan pga det, så det kan ju vara förståeligt eftersom hon har en tedens till att tagga till vid hoppning, "framhoppning"(som hon kanske trodde det var) & dylikt. Slutade med att jag travade henne på vägen en 20min runda där jag gjorde sidvärtsrörelser, ställde & böjde o tror det eller ej så var hon riktigt fin! :D ♥ Galoppen var iaf fin som alltid, om än lite svag i vänstern, men vi jobbar på det!

Sötfian! Hoppas hon är på toppenhumör imorgon, likaså jag! ;)

Toppis fick jogga en runda på 40min. Gick helt okej, hade velat ha lite mer tryck från hans sida, men stundtals så sökte han sig neråt i formen och började komma igång :) Gjorde sidvärtsrörelser med honom oxå, ibland är det nästan så att han vill slå knut på sig själv, kan som sagt bli liiite för överdriven flyttning från hans sida ibland :P


Dålig uppdatering idag, sorry! Nu ska jag skutta i sängs och sova ett par timmar extra än vanligt & sedan stiga upp ca 8-9 för att putsa, knoppa, lära sig banan(heh :$). Startar inte förrens 3 eller ngt så har gott om tid på mig :) Rider Toppis när jag kommer hem, för jag måååste verkligen få sova så mkt jag kan imorgon, de sista dagarna har jag gått på extraenergi och den börjar ta slut liksom..
Sov gott allihopa!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se