Dagens ridpass med klassen & hemma..

Dagen började med att jag drog ut till persö vid 7. Fixade hästar och lite planering innan hela klassen kom & red, haha. Gick förvånatsvärt bra & jag är väldigt förvånad att typ nästan hela klassen ville galoppera och gjorde det. Jag red Carmen och visade lite i alla gångarter, jättefin häst detdär! :) Sedan for jag upp en snabb vända på Hiawatha men det var enbart för att visa en hur man klev upp på hästen. Tror det var många som uppskattade ridningen, eller? Jättekul att det gick ihop sig så jag & Hanna kunde ha det här för klassen som "egen idrott" :)

Hade bara 2 lektioner sen efteråt, hann hem efter ridningen och fixa mig & äta innan jag drog till skolan.

Red Toppis efter skolan. Var ute i 1h i skogen, han var totalt galen alltså :P Jag var sjukt trött till en början & "halvsomnade" när vi skritta, men sen när jag började trava så fick jag upp ögonen. Tog en vända ner i diket x antal ggr när han laddade, men överlag gick det bra :) Joggade mest honom i trav utan några stora krav och stundtals gick han rätt okej!


Red Nevvan ikväll. Jobbade igenom henne i alla gångarter och när jag red ordentligt så gick hon kanon :D Hennes galopp är jättehärlig, bockade en gång precis i fattningen, men annars var hon lugn & fin! Hon var något svagare i vänstern, men hon lossnade i sidorna rätt bra i slutet. Kul att få testa på en så pass välriden häst ibland ju (:

Utklädningsdag imorgon, kommer nog bli sjukt roligt. Bilder ska tas & de kommer nog upp på bloggen imorgon så håll utkik, även some pics från dagens ridpass med klassen ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se