DAGENS RIDPASS-uteritt för hela slanten! ;)

Debbie fick komma ut en sväng i skogen :) Turen slutade på 2h, vilket var helt oplanerat, men mysigt vare :D Hon var verkligen nyfiken i en strut till en början, kolla på allt och alla, men när vi kom igång fokuserade hon mer på själva arbetet. Gjorde mycket tempoväxlingar och skänkelvikningar, sicken ponny jag hade, hon lyssnade asbra ;) Galoppen var lugn och samlad, flög i luften vid något tillfälle, annars var hon så himla duktig och accepterade att jag "grejjade" runt på ryggen :] Stundtals sökte hon sig mer och mer neråt & blev kanonfin! ♥


Toppis fick komma ut en 75minuters runda :) Testade det nya tredelade bettet och det kändes faktiskt helt okej, han lyssnade bra och verkade gilla det! Jobbade mycket med formen i både skritt och trav & det gick bra (: Ställde och böjde genom honom, samt gjorde lite skänkelvikningar, han är så lyhörd ju!


Calypso fick jogga lite lätt en 40minuters runda. Hade ju tänkt hoppa honom, men eftersom han inte blivit riden sen i lördags och är nyskodd så kändes det olämpligt att hoppa honom nu, red istället ett lösgörande pass i skogen :) Han var lyhörd & fin! Ska ev. hoppa honom i helgen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se