Dressyrtävling!

Som sagt så dressyrtävlade jag Debbie idag. Kom dit med inte alls höga förväntningar då det inte gick bra alls igår, men hon var på mycket bättre humör idag faktiskt :)
Framridningen: Testade att rida med ett allroundspö(rider alltid med hopp annars), bara för att kunna ha det där liksom & jisses vad laddade hon blev, gick på tå hela tiden & småreste sig så jag till slut fick kasta ifrån mig det, hon blev för uppmärksam helt enkelt, men det verkade ge effekt iaf för hon blev jättelyhörd & gick inte emot mig alls efteråt :D Lite laddad fortfarande, men ju mer jag jobbade desto mer slappnade hon av. Jag red bara lugnt & sansat och lät henne få ta sin tid liksom, försökte inte på ngt sett provocera fram henne eller "tvinga" henne till något hon inte var beredd för, alltså så satt inte formen perfekt, men den kom med tiden ;)
Banan: Försökte bara hålla den här "lugna och sansade" ridningen för att få allt så naturligt som möjligt & hon var jättefin och lugn, något spänd och lite hög form, men jag försökte bara få henne lugn och sen fick det andra komma efterhand. Det är ju faktiskt det vi strävar efter, eftersom hon gärna laddar på och blir lite "springig". Fick korsgalopp i första längningen, men andra längningen i galopp var verkligen superfin, även i traven :] Slutade på 57,6 % vilket ledde till en 2:a plats bland privatryttarna(var tyvärr bara en placering) och typ 5:a av 14starter bland både privat- och lektionryttare, suupernöjd :D

Travade av henne en stund efteråt i en lång & låg form, hon var hur fin som helst :`DD

Ett stort tack till ELLEN för bilderna! :D

Red Toppis när jag kom hem. Blev en 40min runda, han kändes lite konstig i traven så skulle ner till asfaltsvägen för att trava lite där. Man känner ju verkligen mer på asfalt ifall det är ngt. På väg dit hittar han en presening som flyyyyger & av fasa så lägger han sig nästan ner på mage för benen spretar åt alla håll och kanter, men kvar står han :P Knaaas! Iaf, kändes lite på asfalten så skritta hem igen genom skogen, blir till att skritta ett par dagar nu så får vi se vad detta leder till. Hoppas det är ren tillfällighet bara.. Han har sprungit rätt mkt idag i hagen & säkerligen vrickat till sig eller ngt!
Kommentarer
Anonym

Kolla lite när du travade av. Och oj vad fin hon var :o Stor skillnad på henne! :)

2010-05-30 » 12:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se