Kanske ska börja med cirkus tros?

Man kan ju allt börja undra vad busponnyn sysslar med egentligen? Dressyrträning på persö, vilket jag tror Debbie missuppfattade en aning, hon tyckte nämligen det var busigt att stegra & kasta sig hit o dit och göra början till cirkuskonster! ;) Vi gjorde mycket tempoväxlingar till en början vilket gick kanon, men sen när vi skulle göra en övergång från trav-galopp-trav på speciella ställen, så busade hon runt en del, fick till en klockren galopp innan hon fattade vad det var frågan om, då kändes det suuper! :D Reste sig rätt högt några ggr oxå och for runt, men på slutet blev hon jättefin, jag började slappna av och rida lite mer & likaså Debbie, vi blev mer samspelta och hon sökte sig mer och mer ner i en lägre form :) Avslutade med att skrittjobba & hon var så fiiiiiin, lilla prinsessponnyn! ♥


Och jag anmälde mig till klubbdressyren på lördag oxå. Ska rida en LB:1 :) Kan alltid bli lika intressant att se vilket humör hon är på just den dagen.
Kommentarer
Angelica Sjögren

Hej! vad är det för sjö, vi letar efter en i närheten, skulle va kul och se om Zobbe skulle gå i, för han ska va rädd för vatten! :)

2010-05-28 » 19:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se