Klubbdressyr!

Klubbdressyr för Debbie idag stod på schemat. Det hade snöat massor inatt, men det var inga problem att åka dit, vi tuffade på så säkert så ;)

Väl på plats var ponnyn väldigtväldigt laddad. Stod och trampade runt lite i transporten innan vi lastade ut och när vi väl lastade ut så gick hon som tåget så jag höll på att hamna på efterkälken hela tiden. Skrittade som sagt fram ute en stund på marken innan jag fick komma in i ridhuset för framridning!

Framridning: Hon var helt galen den lilla ponnyn! Inte galen så, men otroligt laddad och piggelin att hon inte visste vart hon skulle ta vägen, man kände ju verkligen att det blivit skogen denna vecka för hon hade en del överskottsenergi om man säger så.. ;) Men jag hade det i åtanken och visste väl att hon skulle vara lite sådan, så det var bara att agera, acceptera och gå vidare!
Skrittade först fram och gjorde lite skänkelvikningar, som hon var stadig och jättefin i, sen gick vi över till trav & galopp! Hon brukar ju vara sjukt reglerbar i galoppen, men dessvärre for hon iväg som en raket, studsade och grejjade runt och hade inte en tanke på att sakta av, lät henne få rulla av sig lite energi, men det tog liksom aldrig slut, hahaha :] Så jag fick lägga allt krut på att få henne avslappnad och inte irritera upp sig för alla andra hästar utan bara fokusera enbart på mig, stundtals vart hon fin! Gjorde lite tempoväxlingar och övergångar för att få henne på andra tankar och få en bättre, rytmisk tempo, gick bra men hon var fortfarande väldigt pigg. Red även en stund ute också innan jag fick gå in och starta, då stod hon lite på bakbenen och for runt, men lugnade ner sig ganska så snabbt :)


LB:3 2007: Sjukt rörigt program om jag får säga det själv! Lyckades komma runt med en miss, glömde en 10m volt på ett ställe, så där rök ca 1,5%, men det var inte mycket mer än att fortsätta och köra vidare. Hon var tjaffsig och orolig i formen programmet igenom, men det fanns ändå stunder som hon ändå började komma på plats och söka sig neråt-framåt :) Längningarna var underbara, hon var jättefin där och det gick åt rätt håll och hon visade verkligen längningen super! Halterna där emot fick verkligen en diss, hon backade bakåt i en och småstegrade, tjurade ihop helt enkelt och då blev jag lite blockerad & glömde givetvis den 10m volten efter det. Hon var ändå rätt lydig och en del i själva galoppdelen kändes jättebra trots allt. Hade bara formen suttit så hade känslan blivit på topp, men jag är halvnöjd! Kunde gått mycketmycket bättre, men det hade ändå kunnat gå så mycket sämre & med tanke på omständigheterna så blev det ju relativt bra ändå ;D
Red på 52,12% och en 5:e plats, dock utanför placering.. Skulle egentligen haft ca 54% om det inte vore för den där dumma volten, men aja :)
 
Gamla bilder, men kolla hur sööt min ponny äääär! ♥
Kommentarer
Anonym

Lite synd ju, men ni ser jättefina ut tillsamans. :)))

2010-11-21 » 19:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se