Onödigt vetande om mig..

4 sanningar om mig!

* Jag sover inte så mycket om nätterna
- men ändå blir jag inte så himla trött, undantag finns ju såklart alltid, men jag klarar mig med 5-6h sömn på vardagarna och ca 7h på helger, mer än så sover jag inte! Ganska gott när man inte är så pass beroende av det :)

* Jag kan klara mig utan mat längelänge- Ibland om jag har ett hektiskt schema(som jag ofta har) så kan jag mer eller mindre skippa maten och hålla mig flertalet timmar utan mat i magen men fullt igång med andra sysslor! Som för 2veckor sedan hann jag inte käka frulle utan drog till skolan, red en pålle och hopptränade en efter + en massa andra saker utan mat i 16h, helt sjukt. Men jag klarar stå mig längre och det händer ganska ofta att jag slarvar lite med att äta, så vi kan väl säga att kroppen är ganska så uthärdad.. ;)

* Jag kan få prestationsångest- det är inte många gånger kan jag säga som jag själv är nöjd med min ridning, gör jag något helt fel under ett ridpass kan jag gå och grubbla på det jättelänge och vara "missnöjd" med mig själv, dock har självförtroende växt nu sen jag började på skolan så det är ju skönt.. :]

* "Inte som alla andra.."- jag vill inte se ut, klä mig eller försöka härma någon annan, jag vill vara annorlunda och ha den utrustningen som ingen annan har och sticka ut lite i mängden. Jag vill inte försöka efterlikna någon, utan jag köper de hästsakerna som JAG själv tycker klär mig i smaken och de saker som inte alla andra har, haha ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se